חחחח..חזרתי..

חחחח..חזרתי..../images/Emo9.gif

הייתי בסופשבוע בעכו
..חח..לכן לא הייתי פעילה מי יודע מה
אממ..היה מאווווד כיףףף.. חחח.לא פתחתי הודעה חדשה רק בשביל זה..חחח..רציתי לשתף אתכם: בחוף הפרטי של המלון שהייתי בו,היה מציל דומה לזיגו 2 טיפות מיםםם!!חחח הוא חבש כובע טמבל,והיא נראה בדיוק כמו שזיגו נראה בריאיון של הדיוידי של כפר המוזיקה 2004..הוא הסתובב כל הזמן עם משקפי-שמש וזה מה שגרם לי להטיל קצת ספק בדימיון ביניהם.. מעניין אותי לדעת מאוד אם זה היה הוא\אחיו\תאום שלו..

חחח....

אהלן! איזה כיף שחזרת! העיקר שנהנית!
ולא יודעת למה זה קורה המון עם מצילים ומלצרים! הם עושים את זה בכוונה!!! בחוף הטיילת בת"א יש מלצר שיותר מדי דומה לפיטר רוט וכל פעם שהייתי באה לביוטופ די היה לי קשה לקבוע אם זה הוא או לא (בסוף הוחלט שלא חחח... מן הסתם.) אבל זה עדיין כיף! ולמה לא?! מותר לך לפתוח הודעה חדשה גם אם זה "רק" בשביל להודיע שחזרת! את חברה שלנו וחסרת לנו!

צ א ל ה

New member
WELCOME BACK!

קודם כל וולקאם. שנית, לי יצא לראות מישו ברחוב איזה עשרים פעם שהיה דומה לאיתי.... ופעם ראיתי מישו מרחוק שחברה שלי אמרה שהוא דומה לאיתי ואני אמרתי שלא, כי הוא לבש בגדים משונים ופשוט לא נראה כמו איתי, אבל אח"כ הוא התקרב ואמר שלום אז הבנתי שזה היה איתי ג€;-Dג€ חחח הא, ועכשיו אני ואביה ראינו את רון באוטו! ג€:)ג€

צ א ל ה

New member
WELCOME BACK!

קודם כל וולקאם. שנית, לי יצא לראות מישו ברחוב איזה עשרים פעם שהיה דומה לאיתי.... ופעם ראיתי מישו מרחוק שחברה שלי אמרה שהוא דומה לאיתי ואני אמרתי שלא, כי הוא לבש בגדים משונים ופשוט לא נראה כמו איתי, אבל אח"כ הוא התקרב ואמר שלום אז הבנתי שזה היה איתי ג€;-Dג€ חחח הא, ועכשיו אני ואביה ראינו את רון באוטו! ג€:)ג€

למעלה