חחחח היה לי משעמם

חחחח היה לי משעמם

שיהיה... דריי תן לזה לרוץ....... היי סובב את המכות קצת הי.....השיר הזה הוא בשביל כל אחד....עזבו...פשוט תשתקו ותקשיבו אני יושב בחיבוק ידיים, עם החבילה הזאת של סמים....והתיק הזה של המריחואנה. זה תופס אותי. החרא הזה, היה צריך ליהיות ראש הטקס הכי עלוב על ה.... על כדור הארץ מהלידה אני מקלל עם הקללה הזאת שרק קללה ורק מגלה סודות זה החרא ביזרק וביזר שעובד. וזה נמכר וזה עוזר בפני עצמו להרגיע את כל המתח הזה ונותן לי פסק דין זה משיג את זה... המתח לאחרונה היה אוכל אותי הכל בשביל החזה הזה ואני נח בשביל להשיג שלווה אבל לפחות יש לכם את הצניעות.......... לעזוב אותי לבד מתי שאתם משגעים אותי...ברחובות מתי שאני אוכל או מאכיל את הבת שלי ואל תבואו ותדברו איתי......אני לא מכיר אותכם ולא אני לא חייב לכם שום דבר.....אני לא אדון נחמד ואני לא מה שהחברים שלכם חושבים אני לא אדון ידודותי......אני לא יכול להיות שמוק....אם תתנו לי טיפ המיכל שלי ריק..... בלי סבלנות זה בתוכי ואם אתם מעליבים אותי....אני ירים אותכם לגובה של עשר מטר באויר לא אכפת לי מי היה שם ומי וראה אותי הורס אותכם...אני אקרא לעורך-דין ....ידביק לכם תביעה משפטית....אני אחיך בבית המשפט....ואקנה לכם ארון בגדים....נמאס לי מוויכוחים....אני לא מתכוון להיות רשע אבל זה כל מה שאני יכול ליהיות, זה רק אני פזמון ואני....כל מה שתגידו שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני הרדיו אפילו לא ינגן את השיר שלי בגלל שאני אני....כל מה שתגידו שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני אני לא יודע פשוט ככה אני לפעמים אני מרגיש כאילו שאבא שלי....אני שונא ליהיות מוטרד עם כל השטיות האלה....זה קבוע ו"הו זה רק שבועה לירית" השיר "מצפון אשם" קיבל תגובה כל כך מגעילה וכל הוויכוחים האלה...מקיפים אותי...וזה נראה כאילו שאמצאי התקשורת מצבעים עלי אצבע.....אז אני מצביע אליהם אצבע אחת בחזרה אבל לא את הבוהן או את הזרת.....או את האמה או את הקמיצה.....זה האחת שאתה מרים אותה מתי שאתה לא שם זין...מתי שאתה לא סתם תרים....עם החרא שהם מוצאים....בגלל שהם מלאים בחרא גם....מתי שבחור מפחד ויורה בבית-ספר שלך.....והם מאשימים את מרלין....והארואין.... איפה היו ההורים??....ותסתכל איפה זה....במרכז אמריקה.... עכשיו זה טרגדיה....עכשיו זה כל כך עצוב לראות.... בחלק העליון של העיתון את התקרית הזאת, אז תתקיף את אמינם כי אני שר ראפ ככה....אבל אני שמח כי הם מאכילים אותי כמה שאני צריך בשביל האש לשרוף וזה נשרף ואני חזרתי פזמון בגלל שאני אני....כל מה שתגיד שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני הרדיו אפילו לא ינגן את השיר שלי בגלל שאני אני....כל מה שתגיד שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני אני לא יודע פשוט ככה אני אני חולה ונמאס לי מלהיות נערץ שאני מתפלל שאני יוכל פשוט למות או שיפטרו אותי ולהזרק מהלייבל שלי...ולעצור עם האגדות אני לא הולך ליהיות מסוגל....להגיע לפסגה עם השיר "השם שלי הוא" וטיפשים מחזיקים אצבעות להרגשות פרג הם תפסו אותי ברוטציה בתחנת רוקנרול ופשוט אין לי את הסבלנות....לעשות עסקים עם החצופים האלה מי חושב שאני איזה לבן שרק מנסה ליהיות שחור...כי אני מדבר עם מבטא ואז תופס את הביצים והם תמיד ממשיכים לשאול את אותה שאלה מזדיינת....לאיזה בית ספר הלכתי?.....באיזה שכונה גדלתי?...למה? מי מה?...מתי איפה ואיך.....עד שתפסתי את השיער שלי וקורע אותו....שיגעתם אותי....אני לא יכול לסבול את זה....אני מתחרה....אני מכאיב...אני עומד ואז יושב.....ואני מודה לכל מעריץ שיש לי....אבל אני לא יכול לחרבן.....בלי שמישהו עומד ליד השירותים ....אתה ידעת שאני לא יחתום את החתימה שלך....אתה יכול לקרוא לי מטומטם אני שמח פזמון בגלל שאני אני....כל מה שתגיד שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני הרדיו אפילו לא ינגן את השיר שלי בגלל שאני אני....כל מה שתגיד שאני אם לא הייתי, אז למה הייתי אומר שאני אני? בעיתונים, בחדשות, כל יום אני אני אני לא יודע פשוט ככה אני

למעלה