חחחחח טל קח לך 3 נקודות על התמונה שלי
H Hbentzur New member 1/6/05 #2 עופר! רצינו היום לרוץ אליך בזמן הפעולה אבל בגלל הזמן לא הספקנו!!! רק תדע שחשבנו עלייך...
R ronikalush New member 1/6/05 #3 נכון... הפסדת גבר...אבל בקטנות.. והתמונות יגיעו לפורום בהקדם האפשרי.. לכמובן שזה תלוי במר צוראל
R ronikalush New member 1/6/05 #5 עופר והדר! יכול להיות ששלותינו..פה באותו הזמן..? האם זה ייתכן..? וואי הפורום קם לתחייה
R ronikalush New member 1/6/05 #7 אז חכי שניה אני מוסיפה תמונות!!! יש תמונה של הבנים אבל אני מכניסה אותה שוב.. רק ביותר גדול.. שניה..
1 1טל צוראל New member 1/6/05 #9 יש לי תמונות מהפעולה שלכם. אני רק צריך אישור מהקומנרים לפרסם אותם פה בפורום ואז אני אעלה אותם!!!!
א אני לא פסיכית New member 2/6/05 #10 בבקשה תפרסם שנוכל לראות עוד תמונות של הצלם המוכשר שצילם ביום בזיכרון אני ממש משתוקקת לראות כבר עוד מיצירות האומנות של הצלם המסתורי!!!
בבקשה תפרסם שנוכל לראות עוד תמונות של הצלם המוכשר שצילם ביום בזיכרון אני ממש משתוקקת לראות כבר עוד מיצירות האומנות של הצלם המסתורי!!!
B ballack New member 3/6/05 #11 שמעתי שהצלם המסתורי עושה פרויקט על משהו... אממממ... כן רגע... מה זה היה? אה! השתקפויות... מעניין איך הפרויקט החדש שלו, בטח לא משהו
שמעתי שהצלם המסתורי עושה פרויקט על משהו... אממממ... כן רגע... מה זה היה? אה! השתקפויות... מעניין איך הפרויקט החדש שלו, בטח לא משהו