חחחחח
!!!!!
!!

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
חחחחח../images/Emo6.gif !!!!!../images/Emo70.gif!!

חחחח האחד במאי עולה כסף(25 שח).... חחחחח!!!! זה הקטע שאנחנו מתחילים שירשור "השמוצ עושק אותנו!"?

jast

New member
מההנהגה

לרחבת מוזיאון ישראל(?!) שם ההפגנה. יהיו את ה"חוגים" האלה כמו שיש בכל שנה. זה מתחיל ב10 וחצי בבוקר. ניראה לי שאם נבוא באוטובוס רגיל ולא של התנועה אף אחד לא יגיד לנו לשלם, ואוטובוס(לי לפחות) יותר זול.

שנושית

New member
חני....

את זוכרת כמה הסתבכנו נירטבנו והלכנו לאיבוד כדי לשלם כמה שקלים פחות? בעצרת רבין???? בהסעות את לפחות יודעת שאת מגיעה ליעד וחוזרת שלם ולא סחוטה מגשם (זה מה שקרה אז) והפעם אולי יקרה משהו אחר?הפעם זה עיניין של כמה גרושים באמת כאילו מראשון לת"א זה 8 שקל הלוך חזור זה 16 אז עוד 9 שקל בשביל השקט הנפשי שלך....... אבל בגדול.... תעשי מה שאת רוצה.....

חזוז

New member
האחד במאי

ברובד ההיסטורי- הפגנה מסורתית בה מעמד הפועלים מבטא את כאבו וצעקתו נגד הניצול והעשיקה,אך זו גם הפגנה פוליטית שבאה לבטא תמיכה בסוציאליזם\קומוניזם. (זה הסבר באמת רק על קצה המזלג) ברובד האישי-(דעתי) הפגנת סולידריות חברתית מצידנו נוכח המצב הכלכלי המחפיר והלא צודק שיש כיום בחלק מהשוק,אני נוסע למען האנשים שקשה להם ושאין להם,על הדרך אני נהנה מהרצאות טובות ומחברה איכותית. סולידריות למען אלה שקשה להם זו מילת המפתח הבסיסית ביותר בכל האירוע בעיני.

חן את לא יכולה לעשות את זה!

את פשוט לא יכולה לבוא לאחד במאי בלי לשלם. כי אולי את יכולה לבוא בפחות כסף אבל מה עם הצפונים שלהם זה עולה הון כסף?? אז היי.. איפה הסוציאליסטיות שלך??? וחוץ מזה, הכסף לא הולך רק על ההסעה.. יש עוד דברים באחד במאי בהנהגה, כמו אוכל, סטיקרים, חומרים להכין מהם דברים להפגנה ועוד. אני מצטערת חן אבל זה לא בסדר אם תעשי את זה.

jast

New member
ה"סוציאליסטיות" שלי..

אני מצטערת לומר אבל לא לוקחים כסף על הפגנה... חוץ מהשומר הצעיר כמובן, כאן לוקחים. דיברתי לפני כמה זמן עם מישהו שאני מכירה, שהוא דיי פעיל ימני.. כשסיפרתי לו שלוקחים אצלנו כסף על הפגנות הוא צחק, אצלהם אף פעם לא הגיעו למצב כזה... כי קודם כל כל מי שעושה את זה עושה מהתנדבות וכי הוא באמת רוצה, והם לא מכריחים אנשים לשלם, אנשים מביאים להם כסף כדי לעזור... זה לא קצת חרא של מצב שאנשים לא מגיעים להפגנה בגלל שאין להם כסף?! וככה זה היה לפני ועידת העשוקים(שעלתה 50 שקל!!!! שזה כל מה שאני מקבלת בחודש אגב.), וכל פעם אותו ויכוח. אז בלי קשר שתבינו לאיך שרואים את זה מהצד(כמו שלפני ההתנתקות היו תנועות ששילמו לאנשים שיחלקו סרטים כחולים, יעני אין מספיק אנשים שיעשו את זה שצריך לשלם לאנשים כדי להאמין במשהו), תבינו גם שזה לא צריך להיות ככה. והם עוד רוצים שאני אביא אישור הורים ואישור מהבצפר כדי לבוא... כאילו חחחחחחחחח

חן,

תקרארי שוב מה שרינה כתבה לך, היא הסבירה לך שהתשלומים הם לא על ההשתתפות בהפגנה... חן-המצב של התנועה מבחינת כלכלית לא משהו בככל. ובכלל מה את מופתעת מהמחיר? גם שנה שעברה זה עלה 25. חוצמזה תחשבי שלפני שבוע אני ואת הינו רחוקות מיד מרדכי אז 20 שקל היה נראה לנו סבבהה של מחיר, וקן אשקלון לדוגמא ממש קרוב ליד מרדכי ממש קרוב,יותר מת"א וראשון,סבבה? אז תחשבי שלהם זה היה יקר, ועכשיו לת"א יהיה להם מחיר שהוא בסדר. התנועה לא לוקחת כסף לעצמה!היא לא מרויחה מזה שומדבר. תחשבי גם ,שאם אנחנו נסע באגד וגם כל שפלה ומרכז, לצפון ולדרום יעלה יותר כסף בגלל ההסעות(המאוד יקרות). וזה בסדר? ובלי קשר, אני מאמינה שלמי שיש קשיים הקומונרים יטפלו בעיניין ויעשו הכל בשביל שהוא יכול לבוא. אז מספיק לחפש איפה התנועה לא בסדר ואיפה התנועה מחפשת לקחת יותר כסף. לא טוב לך,אל תבואי.

jast

New member
זה לא טיול..

אני אבוא כי זאת הפגנה, והשומר הצעיר לא מעניין אותי בכלל.. אני אבוא בתור עצמי ולא בתור שמוצניקית, כי זה חשוב לי. ואם לתנועה לא חשוב שאני אבוא- היא לא מעניינת אותי בכלל

אז את בעצם אומרת שאתלא באה

לכל מה שיש בהנהגה?? טוב... סתם חן, כאילו.. סתם... חבל

שנושית

New member
רינה את יודעת מה הבעיה של השומר הצעיר?

שהם מנסים בכח לשכנע את החניכים לעשות דברים ומפעילים עליהם לחצים שהם בעצם סתם עושים את זה כי זה סתם מרגיז ואז הם עושים דברים שהם בעצם לא כול כך רוצים בהם קחי את זה לתשומת ליבך אני בטוחה שחן יודעת מה השיקולים שלה ומה היא עושה

חזוז

New member
קחי את זה בקלות

תשמעי הרצאות,תתענייני,שווה לבוא וחבל שתפסידי ואנחנו נפסיד אותך.

למעלה