חחחחח תכנסו

אדם2323

New member
חחחחח תכנסו

גרשון יהיה עם עליזה הוא יתרום כליה לגילי רענן יהרוג את מיכאלה

GILADOS

New member
../images/Emo58.gifמעלי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif למה לא סימנת? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לגלעד- כנס!

שמע אני כנראה עוזבת, ולא בא לי לעזוב בריב, אז בוא נשכח את הכל וזהו, טוב? אין טעם שנזכור אחד את השני לרעה, סבבה?

גיגי123

New member
למה לעזוב???????

אוווווווווווףףף לאאאאאאאאאאא

nira121

New member
את לא קולטת שמים ../images/Emo58.gif ../images/Emo35.gif

את מבינה את זה שהרסת למלא אנשים? למה את לא שמה ספוילר את מזה חראית למה את מגלה לנו? את לא יודעת ששמים סימן של ספוילר בהודעה ואז בתוכן כותבים מה שרוצים.,.. את מודעת לזה שהרסת למלא אנשים עכשיו? יש אנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה אז את באה ומגלה להם? אינ יניילן אותך יא כלבה מישו ביקש ממך לגלות לי את מה שיקרה? טוב מקווה שהפנמת את זה שצריך לשים לפני זה את הסימן הזה:
טוב ביייי

oshribat

New member
בואנה איזה פוסטמה אתתתתת

י'מעפנה שימי ת'סימן של הספוילר
למה ת'הורסת לנו ת'תענוג לראות את הטלנובלה בלי לדעת מראש מה יקרה?! הודעה עם סלקציות--> שקלי מילים !!!

אדם2323 תגיד אתה דפוק??????

שים ספוילר יא מטומטם!!! יופי עכשיו אתה שמח?????הרסת כל-הכבוד!!!!!! לעזעל איתכם!!כמה שאומרים לא עוזר????????. שים ספוילר גררררררררררררררררר! יש אנשים שלא רוצים לראות מה יקרה אהם אהם!!!!!!!!! ועכשיו הרסת להם!!!!!!אתה מרוצה???כל הכבוד הצלחתתתתת אידיוט שכמותך!!!!!!!!!!!!!!!גרררררר עצבנית רצח לא אשמתי שאני מרוקאית!!!!!את הרסת לי ת'סדרהההההה אידיוטטטטט

למעלה