חחחחח נקרעתי עכשיו

porky169

New member
חחחחח נקרעתי עכשיו../images/Emo134.gif

ראיתי בלוח שידורים של ג'וניור שכתוב באגדות האחים גרים "בת הים הקטנה" ובעצם זה בכלל סיפור על בתולת ים מרשעת שחוטפת ילד של איזה טוחן אחד ואחר כך אם אני לא טועה הורגת את הטוחן

moshes6

New member
חחח... אולי "בת הים הרעה" חחח.. כמה עדכונים

מכיוון שאף אחד עדיין לא טרח לעדכן אז אני מתנדב לקחת את העניינים לידיים התוכניות החדשות של ערוץ ג'וניור: היתקליף- (יפורסם בהמשך) חושחש הבלש- כל יום פרק חדש בשעה 19:06 (שידור חוזר ביום שלמחרת בשעות 09:30 ו- 14:23). דובוני אכפת- לי- (יפורסם בהמשך) עליסה בארץ הפלאות- הפרק הראשון ביום רביעי הקרוב בשעה 18:17 (שידור חוזר ביום שלמחרת בשעות 08:40 ו- 13:33) חבורת הצב המעופף- כל יום פרק חדש בשעה 17:53 (שידור חוזר ביום שלמחרת בשעות 08:16 ו- 13:09) דני שובבני- הפרק הראשון ישודר ביום ראשון הקרוב (ה-8 ליולי) בשעה 18:42 (שידור חוזר ביום שלמחרת בשעות 09:05 ו- 13:58) צפיה מהנה!

porky169

New member
אני מקווה שבדובוני אכפת לי../images/Emo134.gif

ישדרו את כל העונות כאילו גם את 2 העונות הראשונות של ערוץ 1 וגם את העונות של ערוץ הילדים

moshes6

New member
אני ממש לא יודע..

השאלה היא, מאיפה התוכנית נרכשה מערוץ 1 או מערוץ הילדים.. במידה ונרכשה מערוץ 1 אז אני מניח שישודרו העונות ששודרו בערוץ בלבד, מפני שבד"כ כל ערוץ פונה לחברת הפקה אחרת האחראית לדיבוב הסדרה.. ואם חברת ההפקה של העונות הנוספות שונה מזו של ערוץ 1 אז ישודרו רק העונות שהחברה דיבבה.

LICOARIEL

New member
דובוני אכפת לי

עד עכשו לא ראיתי שום סדרה שבג'וניור משדרים לה עונה שניה

למעלה