חחחחח נטלי משלנו!!!!!!! אילת, אילת, אילת!!!! יווווו איזה יפה!!!!!!!!
נ נקודת אור New member 5/9/02 #1 חחחחח נטלי משלנו!!!!!!! אילת, אילת, אילת!!!! יווווו איזה יפה!!!!!!!!
B Beverly Girl New member 5/9/02 #3 איזו יפה היא הייתה! אבל אני הימרתי על קארין באומן לא נורא גם נטלי יפה! היא יופי זה שהיא אילתית אה? אני חושבת שגם זאת שזכתה שנה שעברה גם אילתית לא?
איזו יפה היא הייתה! אבל אני הימרתי על קארין באומן לא נורא גם נטלי יפה! היא יופי זה שהיא אילתית אה? אני חושבת שגם זאת שזכתה שנה שעברה גם אילתית לא?
נ נקודת אור New member 6/9/02 #4 נכון.....הם אפילו באותה כיתה.... מ כן קארין הזאתי הייתה ממש יפה, וגם זאתי שזכתה בחביבת הקהל...למרות שהיו כמה מעוותות
נכון.....הם אפילו באותה כיתה.... מ כן קארין הזאתי הייתה ממש יפה, וגם זאתי שזכתה בחביבת הקהל...למרות שהיו כמה מעוותות
א אורית דוהארטי New member 6/9/02 #5 אה בסוף נטלי זכתה? חשבתי שאחת אחרת זכתה לא נורא, נטלי הייתה ממש יפה! חמודה כזאת יש לה פנים של ילדה טובה כזאת אבל היא יפה!
אה בסוף נטלי זכתה? חשבתי שאחת אחרת זכתה לא נורא, נטלי הייתה ממש יפה! חמודה כזאת יש לה פנים של ילדה טובה כזאת אבל היא יפה!
D DreamS_HunteR New member 7/9/02 #6 אכן נטלי זינו ! אילתית כשרה למהדרין כל הכבוד לנטלי על הזכייה! אני לא מאמין שהיא תכנס לכאן בשביל לראות כמה אנחנו אוהבים אותה וגאים בה, אז אני לא אמשיך
אכן נטלי זינו ! אילתית כשרה למהדרין כל הכבוד לנטלי על הזכייה! אני לא מאמין שהיא תכנס לכאן בשביל לראות כמה אנחנו אוהבים אותה וגאים בה, אז אני לא אמשיך