חחחחח!!! חזק
א א מ י ר 7 New member 8/12/04 #5 אפרופו אדו...... תשמעו הרגע קניתי את השחקן וזה נורא מעצבן הוא לא יכול לשחק בבוגרים אצלי עד גיל 16 אז עכשיו השחקן הכי טוב בקבוצה שלי תקוע בנוער
אפרופו אדו...... תשמעו הרגע קניתי את השחקן וזה נורא מעצבן הוא לא יכול לשחק בבוגרים אצלי עד גיל 16 אז עכשיו השחקן הכי טוב בקבוצה שלי תקוע בנוער
D Dark Muse New member 8/12/04 #6 אין מה לעשות, אני קניתי אותו בחינם אחרי שנסיתי 2 עונות לקנות אותו (במחיר של 400+) בסוף הוא השתחרר וגנבתי אותו תתנחם בזה שהוא יתפתח אצלך על בטוח
אין מה לעשות, אני קניתי אותו בחינם אחרי שנסיתי 2 עונות לקנות אותו (במחיר של 400+) בסוף הוא השתחרר וגנבתי אותו תתנחם בזה שהוא יתפתח אצלך על בטוח
P positive energy New member 8/12/04 #7 גם אצלי מעצבן, מקווה שהוא לא ירצה לעבור בזמן הזה, ושהוא מספיק "חכם" כדי לדעת שהוא לא יכול לשחק
H h i g h l a n d e r New member 9/12/04 #9 הוא לא מתייאש אצלי הוא חיכה עונה שלמה בלי להתלבש אפילו ובלי להתלונן. ועכשיו שאני בעונה השנייה הוא משחק, למרות שבנתיים הוא לא מרשים אותי בכלל. ניסיתי אותו כחלוץ וכקשר מאחורי החלוצים וכלום...
הוא לא מתייאש אצלי הוא חיכה עונה שלמה בלי להתלבש אפילו ובלי להתלונן. ועכשיו שאני בעונה השנייה הוא משחק, למרות שבנתיים הוא לא מרשים אותי בכלל. ניסיתי אותו כחלוץ וכקשר מאחורי החלוצים וכלום...