חחחחח, הנה הכתבה!

• פותח הנושא Shy2
  • פורסם בתאריך

מילאן

New member
אני לא בטוח שזה המקרה

אבל אצלנו, המכית ששיחקה אותה סמלת, העבירה שיעורים על פקודות לא חוקיות ונתנה הדגמה למישהו לבצע את זה ולקרוא לה מלכה, לפי מה שהבנתי השיעור עבר בהומור וכולם צחקו. כנראה שאחד מאלה שהיא השפילה במשך הטירונות החליט לדפוק אותה בסוף כשהשאיר מכתב למב"ס, כל הכבוד לו שדפק את הבת זונה. ודרך אגב, זה לא עתודאים לאניברסיטה, כולה י"ג.

Shy2

New member
חחחחח, הנה הכתבה!

הכתבה על הסמלת המשוגעת...

uv1234

New member
לדעתי, הדבר הכי דפוק בטירונות עתודה

... ובכלל, בכל הטירונויות, זה הניסיון להשפיל את הטירונים. זה כל-כך מגעיל, ואין לי מושג איזו מטרה ההשפלה מנסה להשיג. זה מה שצה"ל בונה עליו שישיג את הצייתנות והמשמעת של המגויסים החדשים? ובכלל, בטירונות עתודאים, שצה"ל מוכן להודות בחשיבות שלהם בשבילו, מה המשמעות של היחס הזה? לעומת זאת, את המ"כית עצמה אני מבין. מתי בחיים שלה, אחרי שהיא תסיים צבא, היא תוכל להיות יותר מאפס? הרי זה ידוע שמ"כיות זה מין סוג כזה של בנות שהולכות להיות קופאית ראשית בסופר או משהו כזה... ואם תוסיפו לסיפור הזה, אומנם בלתי-מזיק, את הידיעות על היחס לחיילים של היחידות המובחרות, אנשים שבדרך-כלל לא צריכים שום זריקת מוטיבציה או טיפולים בבעיות משמעת מיוחדות, תבינו את האיכות של הפיקוד הזוטר בצה"ל. מצאו על מי לתפוס תחת...

arifell

New member
צ´מע, זה ממש לא נכון מה שאתה אומר

על הצוות הזוטר בצבא, חלק מהם (אם לא כולם) עושים את זה בשביל הכיף שבעניין... אחותי למשל, היתה מ"כית בנים (ואח"כ מ"כית בקורס מ"כיות), ועכשיו היא אחרי תואר בריפוי בעיסוק, והיא שליחה בLA מטעם הסוכנות היהודית, ובעלה, מהנדס מכונות, לא עתודאי, נמשך איתה לשם... הבעייה בהרבה מקרים של בעיות בצבא (לא כולם) היא שהם ממש תופסים מעצמם... זה שאנחנו חשובים לצבא, לא אומר שבטירונות אנחנו צריכים לקבל יחס מיוחד... מה שהיא עשתה, אם זה היה ברצינות, לא היה בסדר, אבל, אם זה היה בצחוק, כמו שכבר נטען כאן, אז מי שהתלונן הוא בן אדם עם חוש הומור דפוק, או סתם אחד, שמרגיש כמוך: "מתי בחיים שלה, אחרי שהיא תסיים צבא, היא תוכל להיות יותר מאפס? הרי זה ידוע שמ"כיות זה מין סוג כזה של בנות שהולכות להיות קופאית ראשית בסופר או משהו כזה... ואם תוסיפו לסיפור הזה, אומנם בלתי-מזיק, את הידיעות על היחס לחיילים של היחידות המובחרות, אנשים שבדרך-כלל לא צריכים שום זריקת מוטיבציה או טיפולים בבעיות משמעת מיוחדות, תבינו את האיכות של הפיקוד הזוטר בצה"ל. מצאו על מי לתפוס תחת... " או: ..."ובכלל, בטירונות עתודאים, שצה"ל מוכן להודות בחשיבות שלהם בשבילו, מה המשמעות של היחס הזה?" איך אתה חי בעולם, אתה חושב שכולו נועד לשרת אותך? אתה בטח אחד מהאנשים שכשאתה הולך לסופר, ויש תור ארוך של אנשים, אתה מתלונן על זה שאין קופה נוספת, או שהקופאיות עובדות לאט מדי... נניח אתה הולך ברחוב, ומישהו נתקל בך, אתה פונה אליו ואומר: "איך אתה מעז, אסור לך לגעת בי, אני עתודאי, אני הולך להציל את הצבא מבינוניות טכנולוגית!"
I fart in your general direction, Your mother was a hamster, and your father smelled of elderberries​

uv1234

New member
אתה מנסה להפוך אותי למניאק...

למרות שאני די בטוח שאני לא כזה. לא ביקשתי יחס מיוחד בגלל שאני עתודאי (ואני עדיין לא). אני לא אבקש יחס מיוחד, אני לא מצפה שישרתו אותי (האמת, אני לא אוהב שמשרתים אותי, זה מציק לי. כזה אני, מפונק: זה מציק לי שמשרתים אותי). אני לא מתלונן על הקופאיות בסופר, אני מגיש תלונה לאחראית (לא, באמת!). לא אבקש יחס מיוחד בטירונות, אבקש ליחס בערך שווה לכלבים מ"עוקץ". אבקש שלא יבקשו ממני להשתחוות לילדה בת 19. אבקש שיתייחסו אלי כחייל טירון, לא כמו לשאריות מחדר-אוכל. אבקש שאנשים לא יתייחסו אלי כאל חרק טורדני בגלל שמה שקיבלתי באפסנאות זה כובע טמבל אידיוטי וכומתת-בקו"ם. אבקש לדעת שכאשר יהיה לי ילד ואני אשלח אותו, בתורו, לצבא, לא ינסו להפוך את המלחמה הבאה למנוחה בין אימוני-הכושר שלו. אבקש שיהיה היגיון בעולם, בישראל ובצה"ל, אבקש שתתייחס אלי גם אתה בקצת פחות התנשאות מזו שאתה מייחס לי. תודה רבה, ותהיה בריא. יובל

wiz

New member
בכל זאת...

לדעתי התבטאות כמו "קופאית ראשית בסופר" לא במקום, ומאוד מתנשאת ומזלזלת. אני חושב שאתה צודק במה שאתה מבקש, ושיש לתת יחס הוגן ושווה לעתודאים, אבל אפשר לנסח את זה בנימה פחות מתנשאת ומזלזלת.

עוד מילה אחת על רוסים...

עוד מילה אחת על רוסים, ואני, למרות שאני ממש משתדל שלא להיסחף לגזענות, אעשה איתך משהו. תחזיקו אותי!!! אין מה לצחוק על זכיות באליפות השחמט הסובייטית, ועל הנקניק שבאמת היה חסר בברית-המועצות (נגעת פה בנקודה מאוד רגישה, עם השחמט והנקניק, אני מודה). חוץ מזה, אם המצב הוא כזה (קרי - אורטל ביטון-אמזלג מנתיבות, הידועה בדרדור ילדים מרוקאים בני 4 לגנוב סמלים של מרצדס), אז אני לא חושב שאצליח להכריח את עצמי לציית לפקודותיה. לא מספיק יש לי בעיה עם קבלת סמכות, אז גם מביאים מ"כית עילגת עם רקע בעייתי? שתלך לחפש את החברים שלה - אני מסרב פקודה!

eitan007

New member
אני כאן.

ואווווף, רק הקב"ה יודע כמה הייתי רוצה להיות המפקד שלך בטירונות.

קצין בטחון היספאני?

ולדי - דיברתי על בלארוסים. אין לי בעייה עם אף אחד מעמי בריה"מ לשעבר, פרט לבלארוסים. אני שונא אותם.

eitan007

New member
טוב, פה אתה הופך את זה לממש דבילי.

זה כמו שאני אגיד, אין לי בעיה עם תושבי צפון הארץ, הם נחמדים, חוץ מהאלה מנהריה, הם ממש מניאקים ואני שונא אותם. התוכל להסביר למה אתה שונא אותם ?

pl84

New member
היי - עכשיו אני נעלבתי

יש לכך סיבה מיוחדת? מישהו מבלארוס הרביץ לך? הציק לך? אגב - כולנו "שמחים" שחזרת - בלעדיך הפורום הזה הופך לנקי ורציני מדי.

La Bamba

New member
גם מרוקאים אתה שונא?

וואי איך בא לי לפגוש אותך בטירונות... La bamba רבע מרוקאי וגאה בזה.

פלטרון

New member
אני חושב שיש לך טעות בהבנת המניעים

של המ"כית לבצע את אשר ביצעה . זה לא מכיוון שהיא פוסטמה מרוקאית חסר אינטיליגנציה , וגם לא בגלל המוצא שלה או הרקע הכלכלי שלה . אני עדיין מאמין שהמקור למה שאתה מתאר ( שהוא נכון בהחלט , שבצה"ל לא יודעים להעביר קורס בלי השפלה מסויימת לצד השני ) זה חוסר הנסיון בחיים של אלו שמעבירים את הקורסים . הם כולה בני 19-20 , כרגע סיימו תיכון ( אני מקווה ) . בגיל הזה , האשמה היא לא בהם , אלא במי שחשב לתת להם דרגת פיקוד וסמכות כזו . להגיד שיש לי פיתרון טוב יותר - אני בספק . חלקם אנשים טובים , וחלקם לא ( יש לי 2 בני-דודים שעסקו בהדרכה ופיקוד , אז אני יודע שלא כולם רעים )... ואיך אומר שמש - צריך אחד רע כדי לקלקל לאלף טובים את המוניטין .

למעלה