חחחחחח תראו
M m o r r i s s e y New member 27/9/06 #2 עכשיו באמת יהיה לי עצוב להגיד הקרנות כי אני אזכר בצווחות הקרנות הקרנות
P PrInCeS LiAh New member 28/9/06 #9 ../images/Emo6.gif זה רודף אותך!!!!!! מווואווווואהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! סרטון גדול!
S somebodddy New member 28/9/06 #12 יש סיכוי שתשיגי את הכתובת שלו? פשוט התחביב שלי זה איסוף לומים, ואני רוצה להראות לו את האוסף שלי...
E espada New member 28/9/06 #11 אז זהו שלא הבנתי מה היה יותר גרוע הצעקות של ה"זמר" שפוצצו לי את הרמקולים והעירו חלק מהבית או העלילה הכלכך מטומטמת וחסרת פואנטה,כאילו חשבתי שהוא ימות או משהו.
אז זהו שלא הבנתי מה היה יותר גרוע הצעקות של ה"זמר" שפוצצו לי את הרמקולים והעירו חלק מהבית או העלילה הכלכך מטומטמת וחסרת פואנטה,כאילו חשבתי שהוא ימות או משהו.
C Cheese feet New member 28/9/06 #13 אני מניאק אם יש פה מישהו שלא חייך או צחק כשאמרו "ופתאום בא גידול למוחו של השבלול"
M m o r r i s s e y New member 28/9/06 #14 מניאק זאת מחמאה חשבתי על דברים שמחים וזה עדיין לא העביר לי את העצב(נ)ות
P plane crazy New member 29/9/06 #16 הוא ממש אוהב הומור שחור http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=977358