KerenWelling
New member
חחחחחח
אני פשוט חייבת לשים את זה פה... הנה ראיון עם אדם...משהו רוצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כל כך צחקתי!!! איזה פאג חמודי...שיואווו "WE ARE LIKE LITTLE BITCHES" "WE ARE S-O FAMILY!" "Like You Know.." ועוד ועוד ועוד דברים כאלה מצחיקים שהוא אומר על עצמו שיאווו... ריאן האמא של הלהקה!!! חחחחחחח (יו נו..מור טוגדר דוד...) אבא נפטר
משפחה חד הורית... הוא תהה קצת בקטע הזה על ג'יימס...אבל כנראה שממש לא! אדם האח הצעיר, המגעיל, שדורש תשומת לב (כאילו אני הסולן של הלהקה! חחחח), והבעייתי...חחחח וגם...יס, דפנטלי דה קיוטסט..חחחחחחחח ג'יימס הוא האח הגדול...המגן האחורי...המנטור של האחים הקטנים... ממש קול ונינוח..ת'יודעים..חחח ג'סי הוא הרא-אוואיי! חחחחח כמו באדבוי..ווווו....
הוא חושב שהוא מנודה חחחח!!!! מת לברוח אבל אף פעם לא...חחחחח ומיקי הוא האח הגדול הבוגר...חחח גם האובססיה לשיער כנראה נכונה וכל מי שראה את התמונה ששמתי אותו מסרק ת'שיער ואת ריאן בוהה...חחח בוודאי מחייך כרגע! חחחח דיספנקשנל באט (טיחי) ביוטיפול פמילי... הם כאלה מושלמים אלוהים ישמור!!!
אני פשוט חייבת לשים את זה פה... הנה ראיון עם אדם...משהו רוצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כל כך צחקתי!!! איזה פאג חמודי...שיואווו "WE ARE LIKE LITTLE BITCHES" "WE ARE S-O FAMILY!" "Like You Know.." ועוד ועוד ועוד דברים כאלה מצחיקים שהוא אומר על עצמו שיאווו... ריאן האמא של הלהקה!!! חחחחחחח (יו נו..מור טוגדר דוד...) אבא נפטר