חחחחחח

סיונול

New member
חחחחחח סתומה+ לאב יו!! מה את אוהבת

את מוקי ולא ידעתי? איך זה?!?!? הוא לא קשור לסצנת הפאנק המאגניבה.... אני בשוק...:) לאב יו!!!!!!!! מואהההההההה

MxMxMaya

New member
אני סביר לך אל תטעי

חחחחח תקשיבי בהתחלה התחיל סגנון הPאנק אוקיי? יופי כל האנשים התלהב שמחו וואו יש סגנון מוזיקה חדש וזה אחריי זה התפתח מזה סגנון הסקא, שזה עם חצוצרה, ויש סקא Pאנק שזה פאנק עם חצוצרות מומלץ וכיף וזה ובעקבות הסקא התפתח הסגנון רגאיי - ממנו הFאנק ואז רק ההיפהופ מבינה? אז אני לא סתם פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סיונול

New member
חחח לא .. לא הבנתי.. אבל זה רגיל:)

אבל קבלי + על זה שהשקעת.. חחחחחחחחחח מאיה בואי נחלק פלוסים .. במקום נקודות.. חחחח כמו טיול חנוכה שנה שעברה זוכרת.????חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה עלוב+++++

MxMxMaya

New member
אמממממם מצטערת

אבל אני לא זוכרת חו מזה שאני לא יוצאת לטיול חנוכה כי אני שונאת את הצופים אה ד"א חיפשתי איזה שעה את האתר הזה שהוא נגד צופים רציתי לדעת איך אפשר לרצוח אותם בלי שידעו יו סיוון אם לא היית יוצאת לטיול הייתי מעלה את האוטובוס שלהם באש או משהו חחחחחחחח

סיונול

New member
מממ.. אחלה אתר..! אני יחפש לך :)

חחח מזל שאני יוצאת.. חחחח אולי אני ואנפה נתחרט בכלל.. אל תדאגי.. אם לא נצא אני יודיע לך ותוכלי לשרוף תאוטובוס..:)

MxMxMaya

New member
סבבה

איזה מצחיק זה לדבר איתך כאן חחח תציגי אותי בפני חברי הפורום חחחחחחחחח אני מצחיקה את עצמי כל כך טוב! אה סיווןשכחתי להגיד לך !!!!!!! יש לי חור בכבד אמאלה! נכון שהקאתי דם? אז זה אומר שיש לי חור! רוי אמר לי! אההההההה אני הולכת למות!!!!

סיונול

New member
חח זה מצחיק אותך..:)? אני שמחה..:)

למה את מקשיבה לרוי?!? כן אני יודעת איזה רוי... תלכי לרופא כבר!! סתומה!

MxMxMaya

New member
אני אלך מחר

בינתיים אני סתם ממש בלחץ וזה לא ממש מצחיק אותי תאמת שזה קצת מפחיד יעני זה לא היהי נראה לי תקין להקיא דם אבל את יודעת חשבתי חפיף אאבבלל חוררר בכבדד?!?@

למעלה