חחחחחח קרועים
))
אוקי-אתם בטח שואלים-יאללה יא סתומה!! מה את צוחקת.. אבל אני חייבת לציין-אתם מצחיקים! אז כך א-מצטערת..זה היו שאלות ממש ברוח התמימות..בלי האשמות...אם נפגעתם-קבלו את התנצלותי.. ב-מצאתי את האור?!? חחח מי כן מוצא את האור?! זה נשמע כאילו-וואוו..ה´ נמצא בתוך הלב שלי, וכל החיים שלי ורודים.. אבל ברצינות, ניסיתי להסביר לכם.. למצוא את האור-זה לא עבודה של שנתיים (כבר הסברתי שעד גיל 17 חשבתי כמוכם-שאני דתיה לא אהיה) זה עבודה של כל החיים..
... אומרים שככל שאדם גדול יותר מבחינה רוחנית, היצר הרע שלו-גדול יותר.. כי יש לו סיבות למה לחטוא.. כך ש-לעולם לא נגמרת העבודה של "לראות את האור".. "אל תאמין בעצמך עד יום מותך"... אתם בטוח מכירים-אז..עבדו את ה´ בשמחה חחחחחחח...סתם צוחקת!! הבנתי-אתם הרבה, אני המעט, וזאת שצריכה לשתוק חחחחחחחחחח אז-אני אסיים: [ אני חייבת לציין שלמרות ש-אתם כועסים עלי (או לא כועסים-סתם רוצים שאני אשתוק חחחחחח) הצלחתם להצחיק אותי
... ] אנשים טובים אתם, בהצלחה
)..... "למצוא את האור".. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוקי-אתם בטח שואלים-יאללה יא סתומה!! מה את צוחקת.. אבל אני חייבת לציין-אתם מצחיקים! אז כך א-מצטערת..זה היו שאלות ממש ברוח התמימות..בלי האשמות...אם נפגעתם-קבלו את התנצלותי.. ב-מצאתי את האור?!? חחח מי כן מוצא את האור?! זה נשמע כאילו-וואוו..ה´ נמצא בתוך הלב שלי, וכל החיים שלי ורודים.. אבל ברצינות, ניסיתי להסביר לכם.. למצוא את האור-זה לא עבודה של שנתיים (כבר הסברתי שעד גיל 17 חשבתי כמוכם-שאני דתיה לא אהיה) זה עבודה של כל החיים..