חחחחחח קרועים :)))

דתיה1982

New member
חחחחחח קרועים :)))

אוקי-אתם בטח שואלים-יאללה יא סתומה!! מה את צוחקת.. אבל אני חייבת לציין-אתם מצחיקים! אז כך א-מצטערת..זה היו שאלות ממש ברוח התמימות..בלי האשמות...אם נפגעתם-קבלו את התנצלותי.. ב-מצאתי את האור?!? חחח מי כן מוצא את האור?! זה נשמע כאילו-וואוו..ה´ נמצא בתוך הלב שלי, וכל החיים שלי ורודים.. אבל ברצינות, ניסיתי להסביר לכם.. למצוא את האור-זה לא עבודה של שנתיים (כבר הסברתי שעד גיל 17 חשבתי כמוכם-שאני דתיה לא אהיה) זה עבודה של כל החיים.. :)... אומרים שככל שאדם גדול יותר מבחינה רוחנית, היצר הרע שלו-גדול יותר.. כי יש לו סיבות למה לחטוא.. כך ש-לעולם לא נגמרת העבודה של "לראות את האור".. "אל תאמין בעצמך עד יום מותך"... אתם בטוח מכירים-אז..עבדו את ה´ בשמחה חחחחחחח...סתם צוחקת!! הבנתי-אתם הרבה, אני המעט, וזאת שצריכה לשתוק חחחחחחחחחח אז-אני אסיים: [ אני חייבת לציין שלמרות ש-אתם כועסים עלי (או לא כועסים-סתם רוצים שאני אשתוק חחחחחח) הצלחתם להצחיק אותי :)... ] אנשים טובים אתם, בהצלחה :))..... "למצוא את האור".. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דתיה1982

New member
תיקום טעות-יש מי שי

שמגלים את האור-זה החוזרים בתשובה... בשביל לעזור להם, ה´ מכניס בהם תחושה הכי טרנסית שיכולה להיות... "פתחו לי חודו של .. ואני אפתח לכם עולם ומלואו.." אבל גם התחושה הזאת, נעלמת להם אחרי כמה שנים-כי גם הם נכנסים לעניין ההרגל.. ומשם זה הניסיון שלהם-להמשיך לעבוד על עצמם, ומתוך ההרגל למצוא את האור-וזאת שוב העבודה של שנים.... יש מבינים? ואם לא, אז לא נורא... בכל מקרה-אם חוזר בתשובה אומר לכם שמצא את האור-זה נכון.....

לידול

New member
לכבוד מיליארד טועים

נראה לי שאת לא מבינה מה נשמע כל כך מטומטם באיך שאת מדברת. אז אני אסביר לך. את מצטטת את כל מה שהמורים שלך במדרשה אמרו לך, בלי לבחון את זה פשוט בתמימות. את חושבת שאאנחנו לא מכירים את כל הקשקושים האלה של המחזירים בתשובה, אז תדעי לך שאנחנו מכירים אותם. אנחנו פשוט שמענו את זה ואמרנו לעצמנו, שזה נשמע קשקוש. שזה נשמע משהו שלא ניתן לבחינה. מה שהמורים שלך דואגים זה לסגור אותך ממחשבה. אם יש לך ספקות ואת חושבת שאולי הם טועים, אז הם אומרים לך שזה ניסיון, ומהצד מחמיאים לך ואומרים לך שזה בגלל שיש לך נשמה גדולה. אם את לא מאמינה במה שהם מאמינים, הם אומרים לך שזה הנסיון שלך לשכנע את עצמך להאמין, ובלשונך "לעבוד על עצמך". אז אנחנו לא רוצים לעבוד על עצמנו, אנחנו רוצים את האמת. מהי האמת כבר הגענו למסקנה. אם יש לך מסקנה שונה, זכותך. רק אל תתפלאי אם את נשמעת קצת תמימה. במיוחד כשאת מצטטת את המורים שלך כמו תוכי.

דתיה1982

New member
אתה יודע מה הכי עצוב בזה...

שאני באמת מאמינה שצריך להשתדל לעשות עכשיו כמה שיותר תשובה, כי המצב בארץ-על הפנים... ומהצד-אני רואה אותכם... אתם לא מאמינים במה שאני מאמינה-כך שאני לא יכולה לשפוט אותכם, אבל-אתה מבין עד כמה זה כואב לי?.......

all

New member
יש לי כלבת לבדרדור נפלאה

ואפילו היא כבר יודעת ש.................. אור פנימי............. יש רק במקרר!!!!!!!!!!!!!

חרדית

New member
דתיה?

עדין לא הבנתי מה הקטע שלך. את כותבת מפוזר מבולבל ולא מובן החברה פה מנסים להסביר לך חלק עם סבלנות לחלק כבר נמאס ואת עדין ממשיכה. אני חושבת שאת פשוט לא מכירה יוצאים בשאלה ואת ניזונה משמועות וממה שניסו תמיד להראות לך שזה הם. אם שמעת פעם על המושג חילול השם וכנראה שדיקלמת את זה הרבה אז זה בדיוק מה שאת עושה. אם את מאמינה באמונה תמימה כל כך כמו שאת אומרת אז לכי תגידי תהילים זה יעזור למצב הזה יותר מלעצבן פה את האנשים. יום טוב שיהיה לך. חרדית.

all

New member
לכמה מחברי הטובים ביותר

ניצבו בפני הבעיה הקשה ביותר בחיים - "סמים קשים או חזרה בתשובה". בדיוק כמו אורי זהר. חלקם בחרו בחזרה בתשובהֱ והם עדיין חיים!!!!!!!!!! ובכן, אם הברירה היא מוות או חזרה בתשובה? אני מעדיף חזרה בתשובה! אולי זה הקטע של אותה "דתיה" - הינצלות מסמים בעזרת אמונה ב....כל מיני אמונות. שיהיה ככה, העיקר שתגמל מהסמים הקשים ותחיה!

דתיה1982

New member
אם במילה "חילול ה´" עסקינן

אז אני בהחלט פורשת ... ... יום טוב לכולם-ואתם בטח עוד "תברכו" אותי על הפרישה, אז אני אחזור לבדוק .. :))))))... ובהצלחה :) (חרדיה-למטה) תודה :)

MAYA20

New member
דווקא אהבתי אותה

אלי פלס

New member
חחחחח קרועה

את בטח שואלת מה אני צוחק ואני אענה לך. אני לא באמת צוחק... אני קצת מרחם עלייך. אין לי כוח אפילו להתווכח אתך כי אני מרגיש שזו טחינת מים אני רק מבקש ממך להפסיק לפתוח הודעות חדשות כל הזמן שבפועל הן מתייחסות למה שכתבת בעבר. את מוזמנת לשרשר את עצמך לעצמך. אני מוכן אפילו לפתוח את "פינת הדתיה1982" אם זה מאוד ישמח אותך... אם תמשיכי לפתוח הודעות חדשות אני אאלץ להתחיל למחוק אותך.

MAYA20

New member
את יודעת מה באמת נחמד אצלך?

העובדה שאנחנו לא צריכים להקשיב לך (רמז רמז אלי)

SoOren

New member
אני שמח שאת מחייכת הרבה..

אבל נקסט טיים, תשתדלי להביא איתך מתורגמן?! מכל דברייך המבולבלים והמקוטעים, משולבי קטעי הצחוק הגדולים, לא הצלחתי להבין מה בדיוק רצית לומר.

all

New member
מה שהיא רצתה לומר.

זה שהיא בדיוק הזריקה ועכשיו היא ב-"היייייייייייי". אנא ממכם אל תמחקו אותה, תעזרו לה. ותאמינו לי, יש לי יכולת לזהות אחד שמזריק!

למעלה