חחחחחח אנשים

AndreaCorr ©

New member
חחחחחח אנשים ../images/Emo6.gif

ראיתי היום את הקטע The Corrs - Beautiful Sketch איזה מיליון פעם...... וכל מה שיש לי להגיד זה...
זה פשוט ענק!!! קטע חובה לכל מי שלא ראה...

באמת קטע ענק...

אבל אני ממש לא מבין איך הם הסכימו לעשות את זה. ד"א הקטע So Graham Norton הרבה יותר גדול לפי דעתי. חח שלחתי כבר את שתיהם למירי.

mprb

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חייבת להסכים עם שרון. The Corrs - Beautiful Sketch הרבה יותר מצחיק. אני לא יכולה להפסיק לראות את זה
גם אני לא מבינה איך הם הסכימו לעשות את זה... ד"א- סוף סוף ג'ים נראה שם נורמלי

לא נכון!!!!

הקטע שלי הרבה יותר מצחיק, השדרן קורע, והקטע בסוף עם החליל בצורת *** הורס, או איך שהוא אומר It's the corrs.

אוי באמת

שניהם מצחיקים בטירוף, אבל גם כ"כ שונים אחד מהשני... איך הצלחתם בכלל להשוות בינהם? זה בכלל לא אותם קריטריונים.

אני דווקא ממש לא מתפלא שהם הסכימו

את זה. הם פשוט לקחו את זה בהומור. הם כנראה אהבו את הרעיון לצחוק קצת על עצמם, זה לא מפליא אותי. היחידים בבה"ס שצוחקים על הכיתה שלנו זה אנחנו בעצמנו, ואתם לא מאמינים איזה כיף זה לפעמים. רואים על הפנים שלהם שהם נהנו מזה. אם אנדריאה הופיעה עם אזניים של ארנב (ראו תמונה) - דווקא נראית חמוד עם זה - וזה לא הפריע לה להנות, איפה הבעיה כאן?

AMIR HOREV

New member
איפה אני משיג את הקטע הזה

את הקטע עם מרק נוטנון כזה ( אני מקווה שזכרתי נכון את השם) כבר ראיתי יש לנו את התוכנית הזאת ב-יס!

THE CORRS

New member
../images/Emo6.gif

ראיתי את הקטע עם החליל הוא היה ענק!!! אבל אני לא ראיתי את beautiful sketch למרות שנראה לי שיש לי מזה תמונה... איפה אני משיגה את זה? אני פשוט רושמת את זה וזה מוצא לי?

למעלה