חחחחחחח

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
חחחחחחח

איזו מצחיקה אני... היום אני מרגישה שאני זו לא אני. כל מה שאני עושה בשלות הימים האחרונים הולך בדיוק כפי שלא רציתי שילך. היום בבוקר קמתי בלי הרבה מצב רוח,לא יודעת למה. עכשיו אני צוחקת,למה? בימים האחרונים ניסיתי להסביר לחברה את 4 ההסכמות...אבל היא בשלה...היתה עצבנית,לא הקשיבה בקיצור לא מוכנה לקבל ולהבין עדיין,ולא רק זה..היא נתנה לי כזו סטירה... אני יודעת...לא לקחת באופן אישי.אבל היא יקרה לי והיא חיה בבועה וזה לא נעים לראות חברה בצרה כזו. אתמול והיום לא הפסקתי להניח הנחות וזה ביאס יותר ויותר... אז לא היה לי מצב רוח. עכשיו אני צוחקת כי אני מכירה את 4 ההסכמות ועושה הפוך חחח. g99...

IC4

New member
גם לי יש בעיה של

אם אני מתקדם לאנשהו אני רוצה לסחוף אחרי את החבר הטוב שלי שפעם הייתי כמותו תתקדם איתי! ביחד נצעד בגאווה! (כאן יהיה המקום שלא הכוונה ל"חבר" במובן הזה) אבל מה לעשות שמדברים רק למי שמוכן להקשיב לא לתת לזה to bring us down גם ככה מחשבה שנובעת מחוסר סובלנות מסוימת (הדרך שלנו יותר טובה? חס וחלילה)

*g99

New member
אתה יודע,

לפעמים אנחנו לא יכולים לעזור למי שלא רוצה (כמו במקרים שלנו),וכל מה שנישאר לנו זה לשבת ולראות אותו חוטף לבד את כל המכות הכואבות.זה עצוב וקשה... לפני שנה בערך ניסתה מישהי לתת לי את אותם כלים של "ארבע ההסכמות".היום אחרי שהבנתי אותם והפנמתי אני צוחקת על כך שאז ממש הייתי רחוקה מלהבין אותם. אז הינה,אנחנו מנסים לתת,מי שמוכן נפשית לוקח,ומי שלא מוכן עדיין,יקח בסיבוב הבא. g99...

deep ocean

New member
רוב האנשים

באמת לוקחים אישית הכל, לא משתמשים במילים שלהם לטובתם וכו´. באמת אפשר לעזור רק כשהצד השני מוכן... בהצלחה!

*g99

New member
נכון,

וכ"כ כואב לפעמים לראות את זה. g99...

יופיאל

New member
כל אחד מקבל את מה שהוא מסוגל...

כל עוד חברה שלך לא בשלה להכיל בתוכה את התובנות האלה לא יעזור מה שתעשי , ואי אפשר ללמד אנשים בכח... "יותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק" אני חושב שהמשפט הזה תופס הכי חזק כשזה מגיע לעולם הרוח , כל אחד שהבין משהו ששינה את חייו רוצה שכולם יבינו את זה יחד איתו... אבל החלק הקשה הוא לדעת לקבל את העובדה שלא כולם נמצאים באותו מקום באותו זמן , ולכל אחד יש קצב התקדמות שונה. אפשר תמיד לדבר על הדברים , אבל צריך לדעת איך להעביר את הדברים בלי "לדחוף" את זה אליהם , אדם צריך לבוא לזה מרצונו. לכן לדעתי הדרך הכי טובה להעביר מסר לאנשים זה על ידי דוגמא אישית. לפעמים מספיק שאדם יראה את את מגיבה למצב מסויים בשביל שזה יגרום לו לבדוק את עצמו אם הוא מגיב בדרך חיובית או שלילית...

למעלה