חחחחחחח.....מטורף!!!!!! תראו ותקרעו...!
S s a g s a g New member 14/6/05 #7 חחח... הוא אמר שהוא ניסה לא להקיא כדי לא להחנק...הוא הקיא כלכך הרבה פעמים שהוא שולט בזה?!
J jky זה אני שפיצי New member 14/6/05 #8 סטיב או הומו הוא הומווווווווווווווווווווווווווווווווווו סתם מרביץ לעצמו קקי אוכל בתחת מרמה בדמקה זהו
א אסף קופליק New member 18/6/05 #17 מה אתה דפוק ?!? סטיב - O הוא הבנאדם הכי קורע מכל אנשי ג'קאס !! הבנאדם עשה סלטה אחורה מגמל ! אני רוצה לראות מישהו עושה משהו יותר מצחיק...
מה אתה דפוק ?!? סטיב - O הוא הבנאדם הכי קורע מכל אנשי ג'קאס !! הבנאדם עשה סלטה אחורה מגמל ! אני רוצה לראות מישהו עושה משהו יותר מצחיק...
B barboshkiss New member 14/6/05 #9 :/ סטיב או הוא קרוע אבל זה היה מפגר אבל ברמות... הוא פחד להקיא כדי לא למות? אז למה הוא אכל את זה?!?!?! הוא צריך להסתגר קצת לבד...לפי דעתי זה יהיה רעיון טוב בשבילו
:/ סטיב או הוא קרוע אבל זה היה מפגר אבל ברמות... הוא פחד להקיא כדי לא למות? אז למה הוא אכל את זה?!?!?! הוא צריך להסתגר קצת לבד...לפי דעתי זה יהיה רעיון טוב בשבילו
K k i r k New member 15/6/05 #14 קצת איחרת ראיתי את זה לפני המון זמן. בכל מקרה, זה אירוני שכל הסלבריטרים מתבאסים כשמתפרסם שהם נתפסו עם סמים, רק steve o מאושר
קצת איחרת ראיתי את זה לפני המון זמן. בכל מקרה, זה אירוני שכל הסלבריטרים מתבאסים כשמתפרסם שהם נתפסו עם סמים, רק steve o מאושר
C crZy New member 15/6/05 #15 חחחחחחחחחחח איזה מסטול.... ודווקא שהוא כל הזמן מקיא הוא יכול להקיא את זה ולהיחנק ולמות מזה