חחחחחחח אני מתה

סריט

New member
חחחחחחח אני מתה

כל השעה הזאת רק צחקתי ועשיתי קונסיפרציות בכל החדרים שהגעתי אליהם ואני חושבת שהגברתי את האנטישמיות בעולם.
טוב, כמובן שלא ראיתי כלום, אבל הקליטו את זה. תבדקו את זה- http://www.ustream.tv/channel/tori-amos עכשיו למה שמעניין בסוף כשזה נגמר, הגעתי לחדר הראשי, ואז טורי איימוס כתבה שם- My children, Im still here for some questions ואז ישר כתבתי- טורי דו יו לייקד איזראל??? ואז היא ישר ענתה0- Yes, I loved Israel it was Breathtaking אז דיברתי עם טורי איימוס ואני מלכה להלהלה ביי

shiray

New member
מה?!?! איך לא הפצת את זה?!?!

בואנה והיא חייבת להפסיק לקרוא לכולם קידס וצ'ירלדרן! יש לה כולה ילדה בת 7! ומילא אני, עוד מציעים לי כרטיסיית נוער, אבל יש גם זקנים

noosh

New member
יווווווווווו ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני מתה, איזה מותק
אוף שתחזור כבר

אמ, לאדעת.

בחדר שלנו היו Tori ו-Tori Amos ומתישהו גם ראיתי Tori Anos והן ענו על שאלות וכתבו על איזה עיר שהיא sucked. היו כל כך הרבה אנשים שלא עקבתי אחריהם... אבל אני בספק אם זו טורוש באמת
.

boy for pele

New member
סקופ.

בשלב מסוים התעצבנתי מהשאלות המפגרות שרצו שם והחלפתי את הכינוי שלי לTORi AMOS וכתבתי כמה תשובות לשאלות. זכור לי שכתבתי "Albany sucked" בתשובה לגבי ההופעה שלה באלבני, ו"Israeli crowd = really bad drivers" בתשובה שלה על הקהל הישראלי. אה, ומה שהניע אותי לעשות כי הייתה שם איזו משתמשת בשם Elaine משהו שאמרה "Tori say hi to Elaine" אז החלפתי את הכינוי ואמרתי "Hi Elaine", כי אני ממש נחמד לאנשים ורוצה שהם יהיו מרוצים [מגלגל עיניים].

סריט

New member
גל אל תבאסי.

אני המשכתי לצחוק עוד כל הלילה מכל הדברים שכתבו שם ואני שמעתי כל מיני הברות, והתחלתי לכתוב שהיא אמרה שיש לה סרטן, ושהיא רוצה להתגייר, ושהיא לא מוציאה אלבומים יותר ומתכוונת לשחק בסרט דוקומנטרי על בריטני ספירס. ואנשים לקחו את זה ברצינות ;[

shiray

New member
אוף די לצחוק על עניין הסרטן..

עזבו שאני אישית קצת רגישה לזה, אבל פאקינג היה לה סרטן אי שם ב92-93!

shiray

New member
מראיון מ94

She reveals that her problems in this area were compounded over the past year when she was diagnosed as having cervical cancer. “I had a procedure done and, for a while, I thought it had spread further than it had,” she says. “But it wasn’t malignant it was benign, meaning that the cancer was stopped." כל הראיון המלא כאן (ראיון מומלץ ביותר! היא מדברת שם על המון המון המון דברים!)

shiray

New member
חחח ולחשוב שעד אתמול היו לי חיים

חוץ מלחפש ראיונות מלפני 374ט284 שנים...

למעלה