חחחחחחחח!!

Pink Bitch 3

New member
חחחחחחחח!! ../images/Emo6.gif

תקראו את השיר. שלום יקירי. הגעגועים אוכלים אותי. אני שוב רוצה להרגיש עד כמה אתה אוהב אותי. רק מעצם המחשבה עלייך כבר הלב שלי דופק חזק.אני זוכרת טוב את הערב בו לחצת לי את היד ואמרת ברוך בואך למושב, אל תפחדי זה לא אי השדים. זה הייה נפלא כי כבר בשבוע הראשון פתחת לי את המדליון שהיה תלוי על צווארי, שמת את תמונתך ואז עמדת על הרגלים ובלחיים סמוקות ובבישנות טבעית כל כך הוצאת את השחלת אותה על אצבעי ואמרת שזה הטבעת שירשת מסבתא שלך ואפילו שמת קרם כדי להקל על ההשחלה, היית נהדר. כמה שאני מתגעגעת אלייך, אל המושב ואל האוכל מזין נפלא, אתה זוכר את הלילות איך ליקקנו גלידה בקיוסק על יד הכביש ורקדנו במעדון צמוד צמוד זה לזו . אמא שלי הייתה מתעלפת לו ראתה איך נישקתי וחיבקתי אותך. אחר-כך פגשתי את האח. את הקטן. שהייא בעצם גדול למדי , וליטפתי את ראשו, אתה זוכר איך האכלנו את התרנגולות ואספנו את הביצים . אכן אלו היו ימים יפים ועד היום חסרים עכשיו תקראו שורה כן שורה לא!

GlitterKitten

New member
אוווווווווווווווווווווווו

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה