שאת רק מסתכלת בתמונות ולא קוראת. התחרות פרס/חסינות שתהיה בפרק הבא תהיה משהו שקשור לבשר. ובאיזה שהוא שלב בתחרות יהיה צריך להעביר את הבשר מפה לפה.. זה הכל. וזה לא דייב, זה רוג'ר או בוץ' (בתמונה אחרת רואים את אותו איש עם שיער אפור).. זה הכל! היידי לא כזאת שמתנשקת עם כולם..
גם אני בהתחלה חשבתי שהם מעבירים משהו בפה בין אחד לשני אבל באתר רשום בפירוש !More than one? Heidi French kisses Dave ברור לי שזה בסופו של דבר יהיה משהו ממש לא גדול אבל בכל זאת זה מעניין!
באתר אחד כתוב משהו אחד ובאתר אחר כתוב משהו שונה.... באתר שממנו הוצאתי את התמונות לא היה כתוב כלום על התחרות, אבל באתר אחר כתוב שמדובר על תחרות פרסים שבה צריך להעביר מפה לפה. יופייייי עכשיו אני עוד יותר סקרנית לדעת מה הולך שם!!!!!
התמונה שאתה הראת בכלל לא קשורה להיידי. היא קשורה למשלוש אהבה של מת'יו, אלכס ושונה. וסמוצ'קין (דרך אגב, איך קוראים לך?), תאמיני לי שזה תחרות העברה מפה לפה ולא שהם אוהבים אחד את השני.. ד"א, פיענחתי - זה רוג'ר, לא בוץ' ולא דייב
קוראים לי הדס נעימאוד. תחרות לא תחרות....מי שזה לא יהיה שהגיע לשפתיים של היידי הגשים מבחינתו את החלום של כל שבט הבנים! חחחח.... ואם זה יהיה דייב זה בכלל יהיה משהו כי הוא זה שהביא אותה לשבט. ראיתם מה ספויילרון קטן עושה למכורי השרדות?! חחחח....