חחחחחחחחח כנסו!!!!!

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחח כנסו!!!!!

טוב אתמול אני וחברים עשינו סיבוב ג'קאסס בעמק חפר בהתחלה היינו בקוסמוס בגעש עכשיו אני נדפקתי היום כי 80 אחוז מהזמן אני צילמתי למרות שאני שונא לצלם אבל פשוט חבר שלי (שפיצי) אמר שפעם קודמת הוא צילם אז אמרתי "טוב נו" בקיצור אז זה היה ככה משה (אח של שמוליק דורון) היה על רולר, רעי (אחד מויתקין) היה עם חוטיני ומגן ביצים ועל סקייטבורד שפיצי היה עם חוטיני ועל עגלות קניות ורזי היה על קורקינט אז בגעש רזי ושפיצי לא חיכו שאני אהיה מוכן עם המצלה וישר שפיצי עלה על עגלת קניות ורזי בא לדחוף אותו לכיוון אחד השיחים שיש בחניה בקוסמוס ודפקא שפיצי עף על אחד מהעצי דקל שהיו ליד כל התחת שלו חתכים וגם הרגל יש לו עדיין חתך שלדעתי צריך תפרים אבל המפגר לא רוצה הוא מפחד ממחטים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד שניה הורג את עצמו ומפחד ממחטים אחרי זה היינו באלונית ועשינו גם שטויות שם בסגה בסוף רעי ושפיצי ישבו ביחד על הסקייטבורד רק עם חוטיני ועשו את כל הסיבוב מהפיצה שם עד לתחנת דלק עם הבורד וביקשו שימלא להם דלק וכל מני שטויות ואז הגענו לבת חפר לא ידעתי שהם עד כדי צמאי חיים בבת חפר רק הגענו כולם יוצאים לכיוון הכביש מהגן הגדול ומתחילים לחייך ולצחוק חחחחחחחחח אחלה של אנשים מפרגנים ועוד הם גם התחילו להתלהב כל הילדים מכתה ח ו ט מתחילים לקפוץ לעברנו וכאלו בשביל שנצלם אותם וגם איזה מישהי נתנה לי לצלם לה את החזה וחברה זה אחד מהשדיים הכי יפים שיש אז בסוף הדבר היחיד שהיה שם נחמד זה שיחים שכל אחד הביא בהם כמה סלטות בקיצור היה אחלה וחבל שלא היה מקום בשבילך ביאץ' מצטער :(

BiAAcH

New member
יא חרא!!

יא זבל למה לא אמרת לי??? סתם, חפיף, יהיו עוד פעמים.... ד"א, סיימתי את העבודה בהיסטוריה תוך איזה שעה וחצי, לא משהו רציני....

AdShEaTaKoRe

New member
אחי תקשר אלי מהר אני צריך...

גם לעשות אותה תקשר מהררררררררררררררררררררר יאללה ביי אחי ומצטער חחחחחח גם איך היית מגיע? הם החליטו ב9 שנלך וכבר ב11 יצאנו

l i f a g i r l

New member
חחחחחחחחחחח

ענקקקקקקקק וואלה סבבה שנהנתם מזה.... אז מה אם הפעם אתה צימלת?יהיו עוד פעמים,..תאמין לי... (ומחטים זה לא כזה נורא,גם אני פעם פחדתי אבל זה בדיוק שתי שניות,עשו לי תפרים מלפני חודשיים)

AdShEaTaKoRe

New member
כן שפיצי...

קוראים לו איתי... וידיד של אחותי התחיל לקרוא לו שפיצי כי שפיצי זה השם של הכלב שלו חחחחחחחח

NO FUCK

New member
שנה הבאה??

למה כ"כ הרבה זמן FUCK YOU ALL

AdShEaTaKoRe

New member
ננסה לבוא אם תהיה לנו תחבורה...

ושנה הבאה כי מסיימים את הצילומים בסוף החופש הגדול ואז יש עריכה

למעלה