חחחחחחחחח אדיר

jennie 00

New member
חחחחחחחחח אדיר

אז ככה.. הטרוקה הייתה מעולהההה
נתנו חגורות מהגבוה לנמוך וכשהיא הגיע אלנו למי שמקבל ירוק-צהוב אז בסוף היא עושה כזה "אחרונים הם העוזרי מדריכים שלי.." ואמרה כמה שמות ואח"כ היא עושה "ואחרונה חביבה היא תלמידה שלא התחילה אצלי" ואני כזה הורדתי את הראש כי טיפה הייתי נבוכה..אז היא עושה כזה ברמקול "תרימי תרימי ת'ראש" והמשיכה ואמרה "תלמידה שמגיעה לכול האימונים באה לםפני כולם חוזרת אחרי כולם שרה ומנגנת כמו שאני רק חולמת" ואני כבר מוכנה לרוץ ולתת לה חיבוק על הכבוד שהיא עושה ורצתי אליה בדיוק כשהיא אמרה "ג'ני..בטוקידהההה" ומזה שמחתי ואח"כ גם שיחקתי עם ג'יני וג'לצ'ינה ועשיתי פשלה גדולה בתצוגת מיוזיו אבל לא ממש שמו לב כי סך-הכול היה ממש טוב ד"א-יוגי שמחה שגם לך היה ככה טוב

Bantus

New member
וואי, גם לי היה סיפור דומה בבאטיזאד

שנה שעברה, איזה פאדיחות זה!!!! אבל וואלה, אני שמחה שהכל נגמר טוב... ואני ינצל הזדמנות זו להגיד לכל האבאדאיסטים מזל טווווווווווווובבב על כל החגורות
תמשיכו להתאמן, להשקיע ולנגן ובסוף, תהיו מאסטרים ומאסטריות

Ze Colmeia

New member
חשבת שלך היו פדיחות../images/Emo35.gif

שמעי מה הי אצלנו, איזה אחד בהתחלה של הבאטיזאדו בסולואים, עכשיו שתקלטו רודה ענקית, הדפקט הזה נכנס עושה ערבי פליקלאק ואופנ סלטו והוא התרסק כלומר נחת בדיוק על איזה ילד שישב ברודה, מסכן הילד
וואי כמה צעקו עליו.... אבל הכל נגמר בסדר...מזל
מזכיר לי פעם בהופעה הייתה לנו הופעה בלהבים יחד עם הקטנים, ובאמצע הסולואים איזה ילד קטן דפוק החליט שהסולו שלו הוא לעשות גלגלון, הוא בכלל לא היה אמור להכנס אבל לא משנה הוא בא כזה פתאום משום מקום עושה גלגלון ובדיוק מהצד השני חבר שלי נכנס ועשה מריפוסה חבר שלי פגע בקטנצ'יק הקטנצ'יק הכב קצת ולמד את הלקח שלו....טמבל קטן

Forrozeira

New member
דפקט תקרא למישהו אחר..

א. דבר יפה, "הוא" לא דפקט ולא שום דבר, דברים כאלה קורים, מה לעשות.. ב. "התרסק" על איזה ילד... הוא נפל עליו אחרי שהוא נחת מהסלטה והתיישב עליו.. בוא לא נהפוך את זה לטרגדיה, כי זה פשוט לא.

Ze Colmeia

New member
באמת../images/Emo35.gif

בתור אחד שישב חצי מטח מהילד, הוא היה נוחת עליו אם הילד לא היה הולך אחורה, האיש כזה חצי נחת עליו ואז עף אחורה כי הפגיעה בילד הוציאה אותו משיווי משקל, ואז הוא כאילו התישב עליו....והוא ממש לא בסדר, כי הוא צריך לדעת מה הוא עושה זה לא אמור לקרות בכלל, אומנם קורה מידי פעם כאלה דברים אבל אנשים צריכים להיות מודעים למה שהם עושים, אם הוא יודע שהוא הולך רחוק הוא היה צריך ללכת לרוחב ולא לאורך....

Bantus

New member
זה בדיוק מה שבאתי להגיד...

אם אותו אחד בא לעשות סלטה והוא רואה פ-רופורציות של גודל הודה וזה, הוא צריך לדעת ללכת אחורה יותר ולעשות חשבון טיפה לפני. אני לא אומרת שכל פעם שעושים משהו צריך לחשוב לפני, קורה שמפספסים ובטעות נוחטים/נכנסים במישהו. אבל אותו דבר אפשר להגיד לילד, הוא נמצא בהודה אז הוא צריך להיות מרוכז במשחק בשביל לשמור על עצמו. זה מזכיר לי שלפני כמה ימים היינו בנהריה הודה בים וזה, לשניה לא הייתי מרוכזת במשחק וטוף! נכנס לי רגל של אחד ששיחק לאוזן. אז שני הצדדים צריכים להיות מרוכזים, גם זה שמשחק ולראות כמה מקום יש לו וגם זה שבהודה, לדאוג שלא יהיה מקרה שיפלו עליו, ואם הוא יושב, אז בכלל להיות יותר מרוכז בשביל להעיף את עצמו אחורה.

למעלה