חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח

האמת שזה די מצחיק ותסלחו לי מאוד שאני צוחקת..... הסיבה הפשוטה לכך היא...שבינתיים שאתם אוהדים מרחוק את השחקנים...אני כמעט כל יום...מה שאני עושה בזמן הלימודים שלי,(אני לומדת בי"ג).. אני פשוט מסתכלת מהחלון ומתחילה לספור את המכוניות של שחקני מכבי חיפה. יש להם מגרש בבית הספר שלי...הם גם היו אצל חברה שלי בבית...לא שאני מתלהבת כי זה מגוחך ומצחיק... בכל אופן מי שצריך חתימה באופן אישי או משהו בסגנון... מוזמן לפנות אלי.
LOVE ענת.

teen17

New member
מכבי חיפה מתאמנת בכפר גלים?

טוב לדעת, אני יודע שהם מתאמנים בקצף ולפעמים במגרש של הספורטן ליד בית ספר עירוני ג´ אבל לא בכפר גלים. בכפר גלים אני יודע שהפועל חיפה מתאמנים ולא מכבי.

no way!!!!!

מכבי חיפה....לא הפועל....לא ולא... חוץ מזה שחקני הפועל חיפה ירצו לתת לי מכות אחרי שיום אחד שיגעתי אותם.....
LOVE ענת.

teen17

New member
אני ראיתי אותם מתאמנים רק איזה.....

פעם פעמיים לא יותר. אני יודע שהם מתאמנים או בקיסריה או בקצף או במגרש שליד בית ספר עירוני ג´.

אני ממציאה...../images/Emo13.gif

נו מה נראה לכם? שאני סתם "אקפוץ" ואמציא לכם דבר כזה? הרי אני לומדת בכפר גלים...ואמרתי לכם שאני רואה אותם כמעט כל יום... ביליתי איתם יום צילומים במגרש. אז אני לא חושבת שזה ניתן בכלל לויכוח! אז כם הם מתאמנים בכפר גלים! שאלות נוספות?
LOVE ענת.

ענת

איך הגעת ללמוד בכפר גלים? כי בכל זאת...את יודעת... :) ולמי שלא ידע - מכבי חיפה מתאמנים קבוע בכפר גלים. המגרש נמצא בחלק המערבי של האזור. מחלקות הנוער והנערים מתאמנים בקצף.

מה זאת אומרת??????

מה זאת אומרת איך הגעתי ללמוד בכפר גלים???? לא הבנתי את השאלה... אני לומדת בבית הספר הזה כבר 6 שנים וכיום אני חוגגת את השנה ה-7 שלי שם....י"ג! מחכה לתשובתך, LOVE ענת.

את גרה באזור?

כי לפי מה שהבנתי הרבה שחקני נוער לומדים שם וזה בית ספר יותר לתמיכה בבני נוער מאשר לימודים

תמיכה???

לא יודעת למה אתה בדיוק מתכוון. זה בית ספר רגיל לחלוטין,אקסטרני. ויש גם את הפנימיה. אולי אתה מתכוון לזה..ששם מגיעים עולים חדשים... והם מקבלים עזרה בלימודים. בית הספר כפר גלים הוא בית ספר מקצועי חקלאי. שחקני נוער לומדים בבית הספר כי זה מאפשר להם נוחות....גם לאלה שגרים באזור נמצאים בפנימיה...כי הם גם לומדים במסגרת וגם יש להם אימונים. הם מתאמנים גם במגרש של מכבי חיפה שנמצא בבית הספר. אני למדתי 6 שנים בבית הספר ועכשיו זאת שנה שביעית שלי שם...אני לומדת בי"ג תעשייה וניהול להוציא דיפלומה של הנדסאי. רוב האנשים בבית הספר באים מאזור: עתלית,טירת הכרמל,שפרינצק,נווה דויד....ומאזורים שונים בחיפה...ומכל הארץ. שאלות נוספות??? LOVE ענת.

הממ

תתכונני לראות כמה שחקני נוער שהולכים לקבל שוק בסוף השבוע...רק תקראי עיתונים ותהיי מוכנה

teen17

New member
מה? לא לפי מה שאני ראיתי

עד היום ראיתי את מכבי מתאמנים כל יום שישי בקצף ולפעמים במגרש של הספורטן.

B-BALL

New member
מה אתה מתווכח?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

היא אמרה לך שהם מתאמנים בכפר-גלים ושהיא רואה אותם כל יום כי היא לומדת שם, ובנוסף אמרו לך את זה עוד שניים-שלושה אנשים, אז חלאס להיות קרציה!!! ואם ראית משהו אחר, אז או שזה היה חד-פעמי, או שאתה עיוור לחלוטין, אבל חלס להתווכ סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!! B-BALL

למעלה