חחחחחחחחחחחח אמא

FooK MI

New member
חחחחחחחחחחחח אמא

סופר נני היה משעמם היום, אז חשבתי שאולי כדאי לראות את התכנית שיש בה פוסטרים של טורי. תוך דקות ספורות אחת השרלילות שם כבר רקדה לצלילי קורנפלייק גירל, ואמרתי לעצמי "טוב, סיימו את מכסת הטורי להיום", והחזרתי לסופר נני, רק כדי לשמוע אותה מטיפה לשני הורים מחרידים לצלילי הפסנתר של Merman. העולם מתאבל

rfranko

New member
כןןןןןןן... אולי אני בסוף אבין על מה הסידרה

ומי שמה מחבב כל כך את טורי

noosh

New member
מה? גם בסופר נני?

בסוף אני עוד אאלץ למצוא זמן לנצל את ה-VOD שלי.

shiray

New member
ואוו טורי משתלטת על העולם!!!

ועוד מרמן?!?! מה קשור?! תיכף תגידו לי שב"על קצות האצבעות" הזה, דנה עדיני נדרסה כשהיא שמעה פרפל...

FooK MI

New member
../images/Emo6.gif לא, אבל בלילה היה השיר שלנו

ודיני עדיני הייתה גם שם, ונראתה כמו מיכל.

איזו מיכל?

גם אני הייתי בשוק כשהיה קורנפלייק בלאהוב את אנה, ומאז אני תוהה אם זה שהדמות אוהבת את טורי זה איזו רמיזה לגבי ההעדפות המיניות שלה.

FooK MI

New member
את../images/Emo3.gif

היא הייתה עם משקפיים וחיוך מסתורי וקול ענוג, ולרגע תהיתי.

שיואו

אתה בערך הבנאדם השלישי שאומר לי שאני מזכירה אותה ואף אחד מכם לא מכיר אחד את השני!11 (אבל כאילו מה אכפת לי היא מהממתתתת)

מותק,

הגם את?
אין לי מושג על מה הסדרה, אבל הקטע כזה שאנשים נוטים לחשוב שטורי איכשהו מתקשרת ללסביות, בהתחשב בזה שאני [ואני לא אתפלא אם גם את] מכירה הרבה יותר סטרייטיות ששומעות טורי [יש הרבה יותר על מה לחתוך! ע"ע בלאד רוזז..] מאשר, אפילו, הומואים, ובהתחשב בנטייתה המינית של טורי עצמה [ואפילו טורי החליטה בסוף לבחור
] זה תמיד היה נראה לי תמוה... כאילו, לא תגידו רונה קינן. שגם לה יש כמה סטרייטיות בקהל. להגיד שטורי זה מוזיקה של לסביות זה כמו להגיד שמוזיקה של לסביות זו מוזיקה של בחורות רגישות +/ מתבכיינות >>> לסביות הן בחורות רגישות ומתבכיינות >>> בחורות רגישות & מתבכיינות הן לסביות >>> חחח זה מתחיל להשמע כמו השאלות לוגיקה האלה משיעורי מתמטיקה מאי אז. ובאין פואנטה, סיימתי את הגיגי לשעת לילה מאוחרת זו

noosh

New member
לא שירה, זה קורה רק לך.

ולי, אבל לי זה קרה עם איסייקל. (היום שמתי בבוקר את SW באוטו
. אמרתי לעצמי שעברה יותר משנה מאז ההופעה והגיע הזמן להתחיל להקשיב שוב לטורי. למרות שזה לא ממש נחשב כי ל-SW הקשבתי אחרי ההופעה וגם הקשבתי לו כשנהגתי לבוסטון, אבל צריך להתחיל בהדרגתיות).

shiray

New member
SW לא טריגרי בכלל...

פריטייל היא עושה כמו זבל... ואני אתמול שמתי באוטו שוב את הדיסק עם הלגס&בוטס, שלא שמתי מאז התאונה... שזה די דבילי, כי בול האוטו עבר טסט וחבל עליו...

noosh

New member
לא בגלל ההופעה

הוא כאילו קליל ונחמד כזה ו"הו כמה כיף לנהוג איתו בשעות בין ערביים". אבל כשמתעמקים בו יש בו יותר. והוא גם כל הזמן מזכיר לי את אלים אמריקאיים של ניל גיימן, הוא כאילו הפסקול שלו. בכל מקרה, זו ההתחלה, בקרוב אתקדם לאלבומים חותכים יותר (זה מזכיר לי שלא נראה לי שהקשבתי לכל LE מהתחלה ועד הסוף ברצף כמו שצריך מאז ההופעה. פשוט כי אני מפחדת להקשיב לשיר עצמו. ולאלבום ההופעה של ונוס גם לא הקשבתי. לכל השאר נראה לי שכן. מתישהו אקשיב לכל LE תוך כדי בהיה בציורים שלי מהתיכון ואשחזר את כיתה י"א-י"ב. רק יהיה חסר הגשם).

Gremshnit

New member
האלבום ההופעה של ונוס לא הכי מרשים בעולם...

די התאכזבתי ממנו, האמת. כאילו, מה לעזאזל היא חשבה לעצמה כשהיא שמה את Cruel?! זה נשמע מזעזע! אבל מעבר לכמה שירים שנשמעים קצת צורם, יש המון ביצועים מדהימים ויפהפיים, כמו Cooling וכל שיר מ-Little Earthquakes (והשיר LE עצמו עושה לי פשוט שליחטות בלב
) ועכשיו עשית לי חשק להמשיך לקרוא את אלים אמריקאיים. הפסקתי באמצע כי זה שיעמם אותי XD ניתן לו עוד צ'אנס...

noosh

New member
תן לו עוד צ'אנס

בהתחלה הוא מרגיש כזה, בסדר. ואז יש איזה שלב שבו אמרתי לעצמי "אמג טוב, הוא בטוח דיבר עם טורי בטלפוםן ואז ישב לכתוב את הפרק הזה" ומאז הוא נהיה הרבהי ותר טוב. אבל אני חושבת שאתה צריך גם להקשיב ל-SW לפני או תוך כדי, כי הם נורא מתחברים. ההופעה לש ונוס מעולה (פרשס, המלצרית :|:|), ופשוט אחרי ההופעה של טורי לא יכולתי להקשיב לשומדבר כי שומדבר לא השתווה להופעה, אז בטח לא להופעה אחרת, וזה גם קצת הזכיר לי את ההופעה אצלנו אז לא רציתי (טריגרים וכו'), ולכן לא הקשבתי לו מאז. אבל מתישהו זה יקרה.

rfranko

New member
איך שיעמם??? זה הספר הכי מדהים בעולם

ונועה, כבר שנים אני אומרת לך ש SW זה הפסקול של אלים איזה כיף שיש יצירות משלימות לאנשים שונים

rfranko

New member
איך אפשר להגיד את זה על הספר הזה????

טוב אני מבינה שכל אחד והדעות שלו אבל אבל אבל

למעלה