חחחחחחחחחחחחח

~BLINK182_gurl~

New member
חחחחחחחחחחחחח

אוקי, סיפרתי כבר שיש לי גירסה מצונזרת של פאנטס אנד ג´אקט נכון? בקיצקץ שמעתי אותה פעם ראשונה...... ומה מסתבר??? שיר 4 (happy holidayz, u bastard) כל השיר מנגינה ורק בסוף הוא אומר כזה- ill never talk 2 u again.... טוב שהם לא יותר מעפנים.... טוב ודי נמאס מהמריבות המיותרות האלה בחיאת אולי נתחיל לדבר כמו בני אדם על מוסיקה???.... הא, איזה רעיון???

adamson

New member
אחים\אחיות כנסו

אם אתם תוהיים למה לא נכנסתי הרבה זמן זה בגלל שהייתי באימון עכשיו תשמעו אני יודע שההודע הרשמתי הייתה בקורתית מאוד אני יודע!!! ואתם לא מה שכתבתי פשוט סתם יום רע ופתאום ראיתי איזה הודעה שהדליקה אותי ולילד שרשם לי להרגע ושאין לו שם בעיה איתי אז רק דע אחו´ש אתה בסדר אתה מבין היחידים שהגיבו כמו גברים- והשם הראשון של מטאליקה הוא אלכוהוליקה באמת שלא רציתי לדבר ככה פשוט יצא ובליק באמת מלכים !!! בואו נעזוב את השטויות ונדבר על מוזיקה אמיתית תגידו כבר שמעתם על הלהקה הגדולה Fish Fish Garden ??? (אה והילדה הנחמדה הזאת שרשמה שלהתלהב זה בסדר אז אני מסכים איתך אחות אבל כשההתלהבות מביאה שחצנות זה חרא... מקווה שלא נפגעו פה אנשים

פגעת קשות ברגשותי../images/Emo7.gif

סתאאם אתה צודק אז זהו שאני מתכוונת שהתלהבות ושחצנות זה לא אותו הדבר! ומשום מה אנשים מתיחסים אל זה באותה המשמעות ואני לא קראתי את ההודעה של הילד עם הסקטבורד אז אני לא יודעת... אבל לא נראה לי שהוא התכוון להיות מתנשא או משהו אז תעזבו תילד בשקט (למרות ששוב... לא קראתי תהודעה אז תתקנו אותי אם אני טועה) ואני מצטערת שסטיתי מהנושא של בלינק... אבל אני חושבת שזה חשוב להבהיר את הדברים וחוץ מזה צריך קצת גיוון

אה ודרך אגב...

בטח שמת
אבל האיסיקיו שנתתת זה של איזה ילדה גרמנית מעבולה

adamson

New member
חחח באמת?

סתם רשמתי .... אני ממש לא רוצה שמי שלא אהב את מה שרשמתי ישגע אותי באייסיקיו חפיף

האתלטי

New member
שטויות במיץ

תגיד לי חבוב בן כמה אתה ???? אתה ממש, אבל ממש לא רק מדבר שטויות אלא גם מעליב. אתה יודע ש"אלכוהוליקה" לא היה אף פעם, אבל אף פעם השם של מטליקה. זה היה שם הגנאי שהדביקו המעריצים אחרי הטאקל עם דייב מוסטיין שלא הפסיק לשתות... רגע.. אל תגיד לי שאתה גם לא יודע מי זה דייב מוסטיין ? הייתה בעית אלכוהול קשה. ובגלל זה העיפו אותו ממטאליקה - הוא ניסה להתחיל עם ג´יימס האטפילד מכות. דרך אגב, התאוריה אומרת שגם הדביקו להם את הכינוי "אלכוהוליקה" כי בכל אלבום הם שיבחו את חברת הבירה קארלסברג ואת וודקה אבסולוט..

adamson

New member
חבובי?

תגיד לי מה גורם לך לחשוב שלא ידעתי את מה שרשמת שם? תראה רשמתי לילד ההוא את זה לא לך - זה דבר ראשון. עכשיו אני האחרון שיעליב אוהד מטאליקה כי אם רשמת שנעלבת אז אה אומר שאתה אוהב אותם חוץ מזה היו מלא תמונות שלהם עם הסמל של אלכוהוליקה בהם הם רשמו כל מיני ססמאות על השם החדש שהדבקו להם הם לא אהבו את השם ומיד פטרו את דייב מוסטיין ומאז אין יותר אלכוהוליקה וזה נכון אבל הקטע של קארלסברג ואבסולוט לא נכון בכלל זה לא קשור אחי התאוריה שלך לא נכונה

האתלטי

New member
כן כן חבובי

תגיד לי בן כמה אתה ? 13 ? מה אתה מזיין בשכל אני מתערב שאתה בכלל לא יודע מי זה דייב מוסטיין איזה עילגות וחבוב עם יש לך את ההוצאה הראשונה של Master Of Puppets אז תפתח את הthank u´s ותקרא איך הם משבחים את אבסולוט וודקה ואת בירת קארלסברג בן כמה אתה בכלל ? אני כבר מעבר למצב של העלבות אתה פשוט מקומם אותי איך שאתה בכלל מעז לתקן אותי במקום להתכופף ולהגיד שאני צודק

adamson

New member
כנס!!

אני בן 17 אמיר כחלון בשבילך ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אנ עדיין יותר מבין ממך אז תגיד בן כמה את בכלל שאתה משחק אותה מבין ושאקל? אני אומר לך שהשם בא אך ורק מהמעריצים של מטאליקה אז תפסיק לזין בשכל

Manic Subsidal

New member
אפרופו דייב מוסטיין...

פרידתו ממטאליקה הביאה רק טוב... ואת מגדת´ כמובן. שעם כל הכבוד למטאליקה, מגדת´ פשוט כמה רמות מעל.

האתלטי

New member
כבוד כבוד

למה אתה אומר את זה ??? שאלתי אותך ?!??! שאלתי אותו עכשיו הרסת

למעלה