אבל הוא רשם ספוילר
M maya567 New member 15/8/04 #15 הוא לא כתב למה... ועובדה שמישהו כבר נכנס לזה - למרות איך שהפורום נראה (שזה, לבדו, אמור להתריע).
א אפרת רוסו New member 15/8/04 #17 צודקת ../images/Emo107.gif אבל תאמת נראה לי הפעם זה היה בלי כוונה לא כמו הבחור מלפני 3 ימים
B Boran New member 15/8/04 #24 חברים, עבודה מצויינת ../images/Emo45.gif זה למה אני חולה עליכם אחלה עבודה בהדיפה של הספוילר אני רק מקווה שכל מי שראה אותו כבר ידע וזה לא הרס לו למרות הדיון המעמיק בקושיה אם לשלוח ס.מ.ס או לא, להבא- כדאי לשלוח ס.מ.ס, אני מוכן להקריב שינה טובה בשביל הפורום
חברים, עבודה מצויינת ../images/Emo45.gif זה למה אני חולה עליכם אחלה עבודה בהדיפה של הספוילר אני רק מקווה שכל מי שראה אותו כבר ידע וזה לא הרס לו למרות הדיון המעמיק בקושיה אם לשלוח ס.מ.ס או לא, להבא- כדאי לשלוח ס.מ.ס, אני מוכן להקריב שינה טובה בשביל הפורום
S SweeT DeveL New member 15/8/04 #28 קאסי דפוקה!!../images/Emo122.gif היא נשארת עם מאט למרות שהוא מתייחס אליה חרא! הוא אומר לה סתמי! ושהוא יהרוג אותה ושהיא מפגרת!
קאסי דפוקה!!../images/Emo122.gif היא נשארת עם מאט למרות שהוא מתייחס אליה חרא! הוא אומר לה סתמי! ושהוא יהרוג אותה ושהיא מפגרת!