חחחחחחחחחחחחח

שKקירה

New member
חחחחחחחחחחחחח

איזה אנשים משעשעים... אז יש את אלה שיורקים ומגדפים אותי התגלמות התאווה עוברת ברחוב.. ויש את אלה היצירתיים במיוחד.. אז היום קיבלתי מכתב ססגוני ו להלן הנוסח- שלום לך נסיכה (כי יהודיה היא את מלך). שמי ----- .. שראיתי אותך פעם ראשונה רציתי שזה לא תהיה הפעם האחרונה. את שמה לב שהבורא כנראה רוצה שנפגש. אני מעוניין לדבר איתך ו להזמין אותך לפגישה. מאוד רוצה לדבר איתך אבל מתבייש ברחוב (זה גם לא צנוע ) אין לי אפשרות אחרת חוץ מהמכתב שאני נותן לך. אם את מעוניינת אני ב - 054-@@@@@@@ חוץ מי שאני חמוד אני גם בחור טוב ירא שמיים. ו אם לא בהצלחה בהמשך. נ. ב . את יפהיפיה. / אז מה דעתכם ?? לא משעשע?... אותי זה הפיל.. תתקדם מותק..

danravia

New member
חחחחחח

אבל הוא ירא שמים/tapuzforum/images/Emo197.gif דרך מקורית

קשר טוב

New member
שאלה יפה

מאיפה הוא יודע שקוראים לך "נסיכה" ??יכול להיות שהוא מכיר אותך.תשמרי על זה.זה מסמך נדיר! יש לבחור רגש רומנטי!

שKקירה

New member
הוא סתם יצור

השבוע הוא ראה אותי בלי להתבלבל הוא הצהיר הייתי מתחתן איתך אבל את ילדה.. חחחח ו גם הוסיף שזה זכות כי הוא כהן..

קשר טוב

New member
תזרמי עם עצמך!

זה בסדר.טוב שיש יצורים כאלה.שעושים את החיים מענינים.ומדי פעם מעלים חיוך! רק תשמרי על עצמך! אם את מרגישה לא בנח.תגידי לו.שלא יפתח אשליות.

חעחעחעחעחעחעח הוא לא אמיתי חחחחחח

יוווווווווווווווווווו אני מתה פה מצחוק.... חחחחח איזה אנשים הזויים.... אגב אני יכולה להשיג לו נבוט אם את רוצה חעחעחעחעחעחע

שKקירה

New member
לא לא שלא

יתן לי אותו יום אחד בראש.. זה דרך צייד של הקדמונים.. חחחחח

דווקא נראה שאת מתבשמת מהחיזורים...

אבל הבחור הזה... כל כך נמוך... תני לי את המספר שלו, אני מוכרח להעביר לו כמה שיעורים.

גם

לליטל אזל הצבע

למעלה