פרק בינוני בהחלט../images/Emo31.gif
לא היה בו שום דבר מלבד גימיק שאפילו הוא לא נעשה כמו שצריך. הרי ברור שמיכל לא לסבית. זה בערך אחד האפיונים הבודדים שאנו בטוחים לגביה (וכבר פרק 7 פור גאד פאקינג סייק) ואם מישהו הוא ממש קשה קליטה, דאגו שמיכל תגיד את זה בחמש הדקות הראשונות של הפרק, ואפילו פעמיים("אני לא לסבית") אז בשביל מה? למה להרוס את המהות הכללית והעליונה של הסדרה בחיפוש אחר האחד בשביל גימיק זול וצפוי שגם ככה לא היה מחרמן במיוחד
מיה דגן? בחייאת אנשים.זה שהיא נראת ומדרת כמו גבר זה לא אומר שהיא מתאימה להיות לסבית. אם כבר גימיק אז עד הסוף... בכל מקרה חבל שהסדרה הזאת לא עיקבית ושהיא מצליחה להוציא פרק מעולה וישר אחריו פרק צפוי, דוגמתי, חקייני ולא אמין בעליל. "לכי תתחילי עם בעלי לעתיד הפלרטטן" היינו שם כבר במיינסטרים האמריקאי "החברה השרמוטה (שצועקת סבטקסט!!!) שוכבת עם החתיך בסוף" נו בחייאת... אפשר היה להתאמץ יותר. והכי "מפתיע" שמיכל בסוף לא שכבה עם האקסית הלסבית שלה. אני ממש חשה פגיעה באינטיליגנציה הבסיסית שלי. אז נכון, טלי בביקיני, זה טוב. טלי בכלל זה מעולה. אבל זה עדיין לא היה מספיק טוב שאוכל להגיד שלא בזבזתי חצי שעה קריטית מלימודים למבחן מייגע