חחחחחחחחחחחחחחח

יוליליי

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אני לא מאמינה שעדין יש בנות שאוהבת את הגיים בויז חחחחחחחחחחחח זה פשוט מצחיק עד כמה שזה עצובב את האמת עד לפני חצי שנה אהבתי אותם אבל עכשיו אני לא סובלת אותם נחמד לדעת שיש עוד בנות שאוהבת אותם שבעיני זה ממש מפגר חחחחחחחח אתן יכולות להגיד מה שאתן רוצות אבל הגיים בויז זה כבר עבר פשוט עבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו אני מבינה למה אח שלי תמיד צחק עליי שאמרתי אני אוהבת אותם זה הם פשוט כאלה מסכנים גועל נפשש להקה מצליחה לא צריכה להעלם כמו שהגיים בויזז בקיצור מחכה לראות את התגובות שלכםם נ.ב: מנהלות הפורום אם תמחקו את ההודעה שלי אני ירשום שובב זה פשוט משעשע אותי חחחח :)

חן XD

New member
../images/Emo41.gif לא להגיב בנות מסכנה הילדה הזאת שה' יעזור

../images/Emo210.gifחחח איזה אהבלה...

אם תכתבי שוב הודעה יחסמו אותם י'אהבלה
אם אצלך הגיים בויז "עברו" אצל אחרות לא !!! כל אחד זה משהו אחר.

../images/Emo110.gifהיתי חיבת להגיב!!!!!!!!!!!!!

ילדה מפגרת חסרת חיים יחסמו אותך למה מה את חושבת את יכולה לעשות פםה מה שבאלך??? סעי סעי יקנאיתת אחתתתתתתתתתת עופי מפהה איזה מכוערת אמאאללהה הייתת מתה להגיע לרמה שלהההה יאלה בעיי מושפעתת=\\

../images/Emo109.gif ../images/Emo207.gif חידון .... טעים

שם: מכור לשוקולד או סתם אוהב? מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד? מהארץ או מחו"ל? אם מהארץ, מאיזה סוג: השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]... למה הסוג הזה? מה סוג השוקולד האהוב עליך? אוהב שוקולד מחו"ל? שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה? פסק זמן רגיל או עם פצפוצים? לבן או פרה [הכוונה רגיל]? מריר או רגיל? עם תוספות או בלי? עם עדשים או עם סוכריות קופצות? אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה? אכלת יותר מידי שוקולד? אוהב ממרח שוקולד? אם כן, איזה הכי? אוהב ממרח לבן? לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ? ומה עם כדורי שוקולד, אוהב? עם או בלי סוכריות? עם או בלי קוקוס? בלי תוספות בכלל? אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד? ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד ? אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול ?

חן XD

New member
../images/Emo41.gifעונה חחחח

שם: חן מכור לשוקולד או סתם אוהב? סתם אוהבת מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד? אממ שבוע שעבר נראלי מהארץ או מחו"ל? רק כחול לבן חחחחחח אם מהארץ, מאיזה סוג: השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]... עדשים למה הסוג הזה? כי זה צבועני מה סוג השוקולד האהוב עליך? שוקולד לבן אוהב שוקולד מחו"ל? למה לא שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה? שוקולטהה פסק זמן רגיל או עם פצפוצים? פצפוצים לבן או פרה [הכוונה רגיל]? לבן מריר או רגיל? רגיל עם תוספות או בלי? בלי עם עדשים או עם סוכריות קופצות? עדשים אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה? כן אכלת יותר מידי שוקולד? לא אוהב ממרח שוקולד? לא כל כך אם כן, איזה הכי? רגיל אוהב ממרח לבן? כן לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ? למרוח ומה עם כדורי שוקולד, אוהב? כן עם או בלי סוכריות? עם עם או בלי קוקוס? בלי בלי תוספות בכלל? בלי אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד? לא ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד ? כה חחח אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול ? עדשים

../images/Emo109.gif עונה

שם: שירלי מכור לשוקולד או סתם אוהב? סתם אוהבת מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד? שלשום מהארץ או מחו"ל? ארץ אם מהארץ, מאיזה סוג: --- השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]... אגוזים למה הסוג הזה? כי הכי טעים מה סוג השוקולד האהוב עליך? אוהב שוקולד מחו"ל? לא שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה? כלום פסק זמן רגיל או עם פצפוצים? פסק זמן לבן או פרה [הכוונה רגיל]? פרה מריר או רגיל? מריר עם תוספות או בלי? עם תלוי עם עדשים או עם סוכריות קופצות? כלום אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה? כן !! אכלת יותר מידי שוקולד? אממ כן אוהב ממרח שוקולד? כן אם כן, איזה הכי? שחר אוהב ממרח לבן? לא לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ? עם כפית ומה עם כדורי שוקולד, אוהב? ברור עם או בלי סוכריות? בלי עם או בלי קוקוס? בלי בלי תוספות בכלל?כן אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד? אממ יכול להיות ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד ? כן אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול ? אגוזים

../images/Emo175.gif = אל תענו !! =

חיחי שירלי ? , מצטערת , אבל אנחנו רוצות שהשירשור ירד , ולא ניצל"שת במקום טוב כ"כ , תשימי בשירשור של תפוז או לא יודעת איפה ..
רשמתי 'אל תענו ' בכותרת - כי אם לא הייתי רושמת את זה שם , הן היו מגיבות ! מצטערת יפתי ...
------------------- לא להגיב !

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחח אמאאאא מלחיצצהה...

ממש משעממםם לך אהה איזה עמה :// יופי משעשע אותך לכי להישתעשע עם עצמך לא כאןן פחחח מיסכנים תגידי לחברים שלך מיסכנים ימכוערתת את עברר יכייעורר יאלה יאלה תחחפיי מפה ליפני שתקבלי ראסיהה בהייצ' מזלםם שאת לא אוהבת אותםם !!! טפו טפו טפוו

למעלה