חחחחחחחחחחחחחחח מסכנים

atombomb

New member
חחחחחחחחחחחחחחח מסכנים

הפורום שלכם לא זז!!!! ההית כאן לפני חודש ונשאור אותם ההודעות, אין חדשות. עצה שלי תכתבו כמה דברים על יהל תיראו איך הפורום יגדל.

קובנר

New member
אני מקווה

שתחזור לכאן שוב עוד חודש ותבין איזה מסכן אתה. עם קצת פחות שגיאות כתיב ויותר מנת משכל אולי היינו מקשיבים לעיצות שלך. יום טוב ושנה טובה

m a r l o

New member
לך ללמוד לכתוב -

כי באמת רחמנות לראות בן אדם במצב כמו שלך. האם כל המעריצים של יהל הם אנאלפבתים (כנראה לא תבין את המילה אז הפירוש - לא יודעים קרוא וכתוב). ןבכלל למה אתה נכנס לכאן הרי ברור שלא תמצא כאן את מה שאתה מחפש. אז לך לדרכך ושיהיה לך יום טוב

atombomb

New member
שמע אחי

אין יל שום שגיעות כתיב, עם ההית כותב במהירות שאני כותב גם לך היו שגיעות כתיב. ואני לא באתי לריב איתכם, אני כולה אומר לכם מה לשפר בפורום!

E l i a n

New member
חברים, חברים..../images/Emo39.gif

גם אם אין וגם אם יש שגיאות כתיב, וגם אם משמיציםלנו את הפורום,אין זו סיבה לרדת לרמה נמוכה של "ירידות" אחד על השני, משום שכל אחד שכותב פה, יש רגשות.. (ואם הוא היה דיסלקט,זה טעויות שלא נובעות ממנו..) ול"פצצת אטום", אנחנו אמנם לא זזים חודש, אך לא כותבים אצלנו "סתם" הודעות. כפי שאתה יכול לראות, רוב ההודעות נכתבות בהתאם לנושא או לרוח הפורום, ומה צריך פורום יותר מזה? אני לא אומרת שלא הייתי רוצה פורום הרבה יותר חי, אבל כל עוד הוא זז, ואפילו המעט ביותר, מרגש אותי. אני לא יכולה ולא רוצה להכריח אנשים לכתוב בפורום שלנו. אני ממליצה, ואני ממשיכה לעשות זאת. אתה זוכר שאתה נכנסת לפורום וביקשת מאיתנו להיכנס לפורום שלך? זה מה שעשיתי, כלומר..ההרשמה לאתר הייתה מתישה, אבל לא וויתרתי ונירשמתי למרות שלא ידעתי על מה אני אדבר שם.. ועכשיו אני לא זוכרת לא את האתר, לא את השם משתמש, ולא את הסיסמה.. כנראה שהאתר ההוא לא היה כל כך חשוב לי..
להיכנס לפורום ולהשמיץ אותו זה קל, אבל לשמור על פורום חי זה קשה. גם לפורום שלך יהיו תקופות יבשות. (בייחוד שזה על די ג'יי יהל..הממ..כי הוא די ג'יי-סתם,סתם; זה התבקש
) אז בואו נמשיך לשמור על רוח טובה וידידותית,טוב?
אליאן.

למעלה