חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח

אוהבים שאלונים מה? |אייקון של פנינה עם מבט רצחני בעיניים| אז הנה לכם שאלון קצרצר נראה אותכם
1 - שם: 2 - שם מועדף: 3 - חיית מחמד: 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: 9 - הדמות המועדפת מבין בסקס והעיר הגדולה: 10 - השלם "אין אלוהים...": 11 - השלם "No fate but...": 12 - סרט מועדף של בראד פיט: 13 - השיר השנוא ביותר: 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): 15 - יחס לברוקולי: 16 - לאמה או אלפקה: 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה:

אני ראשונה?

1 - שם: פנינה 2 - שם מועדף: פיני 3 - חיית מחמד: כלב אבל כרגע אין 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: שינהההההההה 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: נס טוב על המרפסת עם כל החבר'ה 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: טיטול מלא בקקי של ניתאי 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: עם הלשון
8 - זמן השיא בלהישאר ערים: שלושה ארבעה ימים 9 - הדמות המועדפת מבין בסקס והעיר הגדולה: סמנתה (מזדהה
) 10 - השלם "אין אלוהים...":נקודה. 11 - השלם "No fate but...": בלי אבל
12 - סרט מועדף של בראד פיט: חומות של תקווה 13 - השיר השנוא ביותר: כל המזרחית הזו בעעעעעעעע 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): חצישי, סופשבוע, כל החבר'ה באים 15 - יחס לברוקולי: איכס
16 - לאמה או אלפקה: אלפקה 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: הדלאי למה 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: חרא של מקום 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: אפריקה 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: זבל

ואני שניה ...

1 - שם: שרון 2 - שם מועדף: שרוני'לה 3 - חיית מחמד: כלב 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: להסתובב ולחבק את בעלי 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: מממ...
6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: כרובית מתבשלת בסיר 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: נשיקה 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: 24 שעות 9 - הדמות המועדפת מבין בסקס והעיר הגדולה: קרי 10 - השלם "אין אלוהים...": ככל הנראה ... 11 - השלם "No fate but...":אולי בכל זאת 12 - סרט מועדף של בראד פיט: לא זוכרת את השם אבל משהו בטיבט ... 13 - השיר השנוא ביותר: אין כזה ... 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): יום שישי ..למה ..ככה 15 - יחס לברוקולי: יאמי .. 16 - לאמה או אלפקה: לאמה ..בעצם למה לאמה ...אולי אלפקה ...חחחח 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: בטח קורקינט 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: לא חושבת בכלל 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: דרום אמריקה 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: מלכה

מריני

New member
אז אני הבאה בתור...

1 - שם: מרינה 2 - שם מועדף: מרינצ'ו 3 - חיית מחמד: כלב בעיקר באפי שלי 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: לללללייייששששווווןןןןן 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: יציאה למסעדה עם הבעל 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: כרוב שייבש ציצי 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: ב
8 - זמן השיא בלהישאר ערים: 24 שעות 9 - הדמות המועדפת מבין בסקס והעיר הגדולה: קרי 10 - השלם "אין אלוהים...": למה מי אמר? 11 - השלם "No fate but...":למה בעצם 12 - סרט מועדף של בראד פיט: שבעה חטאים 13 - השיר השנוא ביותר: לא קיים... 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): יום חמישי
מריחים את הסופ"ש 15 - יחס לברוקולי: טעים, טעים 16 - לאמה או אלפקה: לאמה 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: דלאי למה 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: מה יש לחשוב עליה 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: I don't know 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: העולם הרוחני

ואני אוהבת ...

גם לראות וגם לעשות ....חחחח..זה לא נשמע טוב ...[לראות את הסידרה סקס והעיר הגדולה] ...

12אניהיא

New member
נו מה נהיה עם השאלונים האלה../images/Emo35.gif

1. שוב שם? עכשיו קוראים לי גריזלדה
2. שם מועדף? מכשפופה'לה
3.חיית מחמד
אממממ... בעלי
4.פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר.....סקס
5.פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב.......גם סקס
6.
7. מה יש לי עם הצרפתים
8. להישאר ערים???????? 4 ימים... לא אוהבת לבזבז זמן
9. דמות מועדפת????? ההיא הבלונדה איך קוראים לה????? זנזונת
10. השלם אין אלוהים.... מה זה בוחן פתע
אני
11. נו מה יהיה עם ההשלמות????? תשלימו אותי אני
12. סרט מועדף של בראד פיט... מי זה???????
13.שיר שנוא.....מה יש לכם עם שירים??????.
14. יום ראשון.....ניגמר סוף שבוע בבית עם הילדים הבעל ואבא שלי
15. יחס לברוקולי.....הירק הכי הכי שיש
16. לאמה או אלפקה.......גמל
17. קורקינט אבל שיהיה לבן
18. מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה.......מי זה
מה זה
תעזרו לי אני
19. באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו......חי חי חי בביצפר היה לי יותר קל אני
20.יש דבר כזה אסיה
אני
אבל צבוע
פוווווווווו זה ניגמר
לא יהיו עוד שאלונים וחידונים כאן
תודיעו לי מראש כי אם כן אני עפה לי

תשובות שלי.

1. איריס. 2. אין. 3. כלב. 4. מכון כושר או הליכה. 5. בישול במקום ביום שישי בבוקר. 6. נשיקה צרפתית. 8. 36 שעות. 9. לא רואה את הסדרה. 10. לא יודעת. 11. אין לי. 12. אין לי. 13. כל שירי הראפ והג'אז למיניהם + היפ הופ. 14. יום ראשון בגלל החוג האומנות שלי. 15. אהוב ביותר במיוחד עם גבינת פרזמן וביצה קשה מפוררת מלמעלה. 16. אלפקה - מתה על הצמר שלהם. 17. אף אחד מהם. 18. אין לי דיעה. 19. ספרד. 20. כנראה לא נמצאת בכדור הארץ.

למעלה