חחחחחחחחחחחחחחחחח

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

איזו קרועה אני הפדיחה של החיים שלי דיברתי קודם על אייקונים שלא יורדים לי ובכן רבותיי בטח שלא ירדו אם אני רושמת |דקל| במקום
.. חחחחחח נקרעתי עכשיו.. גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
.. באהבה ניקול*

shiraz2

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

קרעת אותי עכשיו.... |גנובה|
ומה שלומך היום מקסימה?
שירז

ניקולי

New member
שירזושששש ממי ../images/Emo24.gif

מה שלומך?? יקרתי?? אני מאוד שמחה לפגוש אותך כאן ועכשיו..כי קצת עצוב לי בגלל מה שקרה היום תגידי לי מתי כל זה יגמר?? אם בכלל יגמר?? חוץ מזה הכל בסדר..ספרי משהו מעניין..אה ודרך אגב נכון הסיפור שכתבתי יפה???? אני אגלה לך סוד קטן?? (המצאתי אותו) יש לי את זה נכון??? אוהבת ממעמקי נשמתי
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
שלך ניקול*

shiraz2

New member
אני המומה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif.....

המצאת את הסיפור הזההההה? ואני כבר נכנסתי אליו והייתי עצובה וחשבתי מחשבות רעות כאלה ושזה לא מגיע לה וכו´ וכו´.....
|מרגישה אהבלה| פשששששש ניקולי..... קבלי המון המון
על הסיפור.. הוא באמת מקסים.......
בהחלט יש לך את זה!!!!!
אוףףף אני רעבה!!!!!!! אני לא יכולה לאכול אוכל מוצק (מוצק= נורמלי=טעים
) והכל בגלל עגיל חמוד בלשון....
ניסיתי לאכול מקודם
וממש לא הצלחתי... חחחחח מרגישה
אני מבינה את הכאב ואת העצב שלך, מתוקה גם אני מרגישה ככה. האמת.. אין הרבה מה לעשות. להתפלל, לקוות לטוב, לקוות שמישהו יכניס למחבלים האלה קצת שכל ושהם יבינו שהם לא ישיגו בדרך הזאת הרבה!!!!!!!
עלייך!!!!!
שירז

ניקולי

New member
חחחחחחח

נשמה מתוקה את כזאת ממי בחיי... הסיפור אכן אני המצאתי..אני אוהבת לכתוב..כשאני כותבת משהו אני כותבת אותו מכל ה -
..אבל את יודעת הרבה סיפורים שכתבתי כאן בעבר היו אמיתיים וכל סיפור שהוא אמיתי אני כותבת שהוא אמיתי.. דרך אגב החיים מלמדים אותנו לכתוב מהחיים עצמם..את רוצה להגיד לי שדבר כזה לא יכול לקרות?? אני חושבת שכן..זאת המציאות חביבתי.. ועכשיו תגידי לי מה השתגעת?? לעשות עגיל בלשון?? מה קורה לך ילדתי?? זה כואב נורא איך היית מסוגלת?? שתהיי לי בריאה..אני לא הייתי מסוגלת..את יודעת מה קרה לי פעם?? מזמן כשהייתי בכיתה ד´ החלטתי שאני רוצה לעזות עגילים באוזניים..ובכן עד ששכנעתי את אמא שלי לקחת אותי ולעשות עגילים יצאה לי הנשמה, בסופו של דבר היא הסכימה..יום אחרי זה התעלפתי..היתה לי חולשה איומה..ראשי סחרחר עליי ופשוט נפלתי והתעלפתי.. אחרי כ - 5 שנים לערך החלטתי שוב לעשות שוב עשיתי..ושוב התעלפתי.. לא יודעת למה אבל זה הספיק לי..נראה לי אם הייתי עושה עגיל בלשון היייתי חצי רגל בקבר אמל´ה זה כואב.. גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
אוהבת המוןןןןן ניקול*

GALI02

New member
שירזי זה עדיין כואב לך?

לי התחילה לכאוב השן... הכי מעצבן זה ששישי שעבר עקרו לי שן בינה ועכשיו כואבת לי השן בצד השני..בעעעעעע

ניקולי

New member
גלגולה נשמה

את מדברת על שניים את יודעת מה זה עגיל בלשון??? שיווו נשמה זה כואב..הלשון היא המקום הכי רגיש היתה על זה כתבה בטלויזיה לפני כשלושה שבועות.. נשמה שלי תרגישי טוב עם השיניים זה באמת לא נעים..אני עברתי עקירה כירוגית וזה לא היה נעים במיוחד.. גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
.. אוהבת ניקול*

GALI02

New member
תודה../images/Emo25.gif

לא נעים בהחלט!!!!!!! עד עכשיו אני מרגישה את המקום... אבל שטויות הכל עובר... לילה טוב ניקולי ושירז אם את עדיין כאן ויום יותר מוצלח מחר

למעלה