היי מותק תהני פה וחג אהבה מלא אהבה אני ליטל אייסי 240294394 השתלבות מהירה&התמכרות מהנה
L litalg06 New member 14/2/06 #21 היי מותק תהני פה וחג אהבה מלא אהבה אני ליטל אייסי 240294394 השתלבות מהירה&התמכרות מהנה
N NavooShiT New member 14/2/06 #22 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo11.gif אני נאוו'ש תעשי חיי'ם
B Brwonie22 New member 14/2/06 #23 ../images/Emo207.gif ראיתן את זה??? בערוץ הילדים עכשיוו הייתה חבורה של ילדים כזה כמה בנות וילד הומוו אחדד הם שרו וכשהם סיימו תום אבני עושה להם:"אתם יכולים להחליף ת'גייםבויזז.." שוף זה...
../images/Emo207.gif ראיתן את זה??? בערוץ הילדים עכשיוו הייתה חבורה של ילדים כזה כמה בנות וילד הומוו אחדד הם שרו וכשהם סיימו תום אבני עושה להם:"אתם יכולים להחליף ת'גייםבויזז.." שוף זה...
ו ורד לאב אושרי New member 14/2/06 #25 תחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה?!?!??!?!? עאלק להחליף את הגיים בויז!! אף אחד לא יכול להחליף אותם!!! אף אחד לא שר מספיק יפה או מושלם כמוהם!!!
תחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה?!?!??!?!? עאלק להחליף את הגיים בויז!! אף אחד לא יכול להחליף אותם!!! אף אחד לא שר מספיק יפה או מושלם כמוהם!!!
א אדם יוסף החיים שלי New member 14/2/06 #26 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטחח למה לאא?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחלומותתתתתתתתתתתתתתת