חזרתתתתתתי

Skaat Girl

New member
חזרתתתתתתי../images/Emo24.gif

שלום לכולם... מה המצב
כן כן גם אני בבית... אני הולכת להתקלח ולחרופ קצת ושאני אקום אני אספר מה היה לי( : שבת שלום לכווווווווווולם

nettus

New member
חחחח

אחרי יום כבר את בבית, זה חלום של כל מתגייס

omer87

New member
אצלי זה היה הכי טוב חח

אחרי 7 שעות כבר הייתי בבית

Skaat Girl

New member
הסיפור שלי...

בשביל מיתמית אני אכתוב פירוט מ-ל-א
אז קמתי בבוקר הגעתי לתחנה המרכזית בחיפה איפה שמתגייסים שניכנסתי לתחנה עם ההורים שלי אז איזה אחת מתחילה להגיד לנו מה????עכשיו הגעתם????האוטובוס כבר יצא חחחחחחחחחחחח אני וההורים שלי היינו על הריצפה...חצופה ואם אני לא מתגייסת
קיצר חיכינו חיכינו ואז קראו לנו לעלות לאוטובוסים ניפרדתי מההורים
(נו כן אני ילדה מפונקת של ההורים אין מה לעשות חחחחחח) קיצר נסענו לתל השומר...שם עברנו את השרשרת חיול והכל...וזה נגמר בערך תוך שעתיים וחצי משהו כזה...קיצר החזיקו אותנו 5 וחצי שעות(בלי הגזמה
)בלי לעשות כ-ל-ו-ם
קיצר ישבנו ישבנו הכרנו קצת אחת את השנייה...כי עכשיו משום מה לא מגייסים במפוזר אלא כל טירונות כל הבנות ביחד אחרי זה גם בקורס..קיצר הכרתי כמה בנות ממש נחמדות... המפקדים פשוט ז-ב-ל אחד גדוווווווווווול יש גבול לכמה אפשר להיות זבל... הלכנו לאכול ארוחת ערב שהייתה דוחה לא אכלתי כלום וזהו ואז עשו לנו מין שאלונים כאלה...אחרי זה הלכנו לחדרים שלנו וזהו... הלכנו לישון(אחרי שבאו לצעוק עלינו שאנחנו מאחרות ב-4 דקות את הסגירת אורות)חחחחחחחחחחח וזהו היום בבוקר יצאתי לדרך הביתה..והנה אני..בבית חחחחחח(סורי על המגילה)

shiran4u

New member
שחררר

חזרת להתאוששות? :) תקחי המון כוחות ליום ראשון ובהצלחה בהמשך :))

light angel

New member
ועכשיו הפרטים בשביל אלה שלא היו כאן

לאן התגייסת? איזה חיל? איזה בסיס? איזה תפקיד? הוא נראה לך טוב? יש לכם חדרים?! *קנאית שכמותי*

Dawson girl

New member
יואו ממש הפחדת אותי אתמול :|

אני שמחה שלא קרה משו רציני
ושיהיה לך סופ''ש נעים ובהצלחה בהמשך
ואולי תכירי חברה שלי, היא גם בבה''ד (קורס חובשות)

חחח

ואני סיימתי טירונות :p חעחעח :[ בואנה שחר איזה כיף זה בשרשרת חיול הזריקות? :} הכי אהבתי את זה :\

Skaat Girl

New member
מזל טוב על סיום הטירונות../images/Emo65.gif

חחחחחחחחחח הזריקות באמת לא היה משהו...בסך הכל זריקות
לא הרגשתי בכלל שעשו לי חחחחחחחחחחח

למעלה