חזרתי!

חזרתי!

שלום לכולם! כתבתי לכם לפני שבוע בערך בפעם הראשונ ומאז קצת נעלמתי (עבודה, לימודים...) ועכשיו אני שוב פה
כנראה שהרוב לא זוכרים על מה כתבתי פעם שעברה אז אני אכתוב שוב: קודם כל שמי רעות בת 21 , לומדת סוצילוגיה ואנתרופולוגיה באוניברסיטה כל נושא היציאה בשאלה מאוד עניין אותי מאז ומעולם ועכשיו כשהייתי צריכה לבחור נושא לעבודת מחקר בסוציולוגיה זה הנושא שעלה לי בראש. למרות שאני מתעניינת ויצא לי לשמוע כמה סיפורים של אנשים שיצאו בשאלה אני עדיין מרגישה שהמון דברים אני לא יודעת ובגלל זה אני פה. אני אשמח לשיתוף פעולה מכם, איך שרק תרצו ועל כל נושא שקשור ליציאה בשאלה המייל שלי הוא [email protected] תודה

a d y

New member
חבל באמת...

אף אחד כאן לא "ליצן חצר" וזה לא מופע קוסמי. אלו החיים כפי שחיים אותם. רוצה תופעות טבע? תפתחי ספרים, תקראי מדעים, תקראי ניסויים בבעלי חיים, אולי זה יעניין... בהצלחה בעבודה

מתלבט13

New member
היי תותית

יש ימבה ספרים בנושא: הסיגנון המחקרי: "לפרוץ מאה שערים" (קראתי ואהבתי) "דור הכיפות הזרוקות" (לא קראתי) Unchosen (קראתי ואהבתי) Off the derech (לא קראתי) אוטוביוגרפיות: ישראל סגל: "וכי נחש ממית" הכי אוטוביוגרפי, "נעילה" "אחד משנינו" שבתאי: "נהג חדש" (קראתי ואהבתי) "ושיודע לשאול" והנה פוסט הפחדה לחוקרים שמבקרים כאן בפורום (זה אני. מודה באשמה) בכל מקרה בהצלחה. תמסררי, אולי יהיה לי מצברוח לבלבל לך את המוח.

rigoletto111

New member
שלום רעות, אם יש לך שאלות ספציפיות

תוכלי להעלות אותן לפורום!

uri80

New member
ואולי אפילו יהיו כמה נשמות טובות

שיענו. תכל'ס, אם רוצים שתוף פעולה -הדרך הכי טובה היא לכתוב כאן ולהכיר את האנשים לאט לאט.

למעלה