חזרתי...

חזרתי...

זהו, נגמר כל העומס של הריצות האין סופיות... חזרתי!! ועליי לציין שמאד היה חסר לי... אני ממש מרגישה כחדשה פה אז... אפשר להצתרף??

נרקי

New member
../images/Emo6.gif הזכרת לי מישהו

יש איזה אחד ברמלה מזה מצחיק הוא בן 27 בערך
הקיצר תמיד שאני פוגשת אותו ברחוב אני שואלת כרגיל מה הוא עושה בחיים וכל השנים שאני מכירה אותו הוא עונה "מחפש את עצמי" יום אחד שאלתי אותו והוא ענה אותה תשובה אז חברה שלי עושה לו "לא נמאס לך לחפש את עצמך?" מזה התפקעתי מצחוק

../images/Emo6.gif

לא מכירה את המשפט הבא?: אין יאוש בעולם
אסור ל להתייאש לחפש את עצמו.... בעצם.... חוק מרפי יכול לפעול.... ברגע שיפסיק לחפש אולי ימצא....

gilad269

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שאת מרגישה יותר טוב. לא הייתי שבוע שעבר כאן,והצטערתי לקרוא שסבתך נפטרה. משתתף בצערך. את לא חדשה.לך תמיד יש כאן מקום של כבוד. אני למשל לא הייתי כאן חודש ואף אחד לא שאל. ברוכה השבה

גילעד,

קודם כל מדובר פה על סבאאאאאאאאאא דבר שני הזכרת לי משהו.. לא רוצה להשמע מגעילה אבל כל הזמן אני וחברה שלי וידיד שלי אומרים "סבאאאא" מאלי ומריאנו אז היו כמה פעמים שהתפלק לי ליד האבלים ו.. היה לא נעים אבל דודה שלי כפרה על הלא נעים שלי עם הפדיחה שהיא עשתה: אמא שלי שאלה מי יקח אותה ואז דודה שלי אמרה לה שמישהו כבר יבוא אז אמא שלי שאלה מי ודודה שלי אמרה לה שמישהו כבר יבוא יקח אותה... ככה איזה 4-5 פעמים פתאום ברגע של שקט דודה שלי יצאה לה ביציאה "אלוהים יקח אותך" נכון שזה לא היה במקום וכולם היו בהלם על היציאה שלה אבל... צחקתי... זה הצחיק אותי...
מה קרה לך שבוע? אופו היית?

gilad269

New member
סליחה

מותר לטעות אחלה דודה יש לך. השבוע פתאום בשבת לא היה אינטרנט,כי הלכה הרשת בבית.וכל יום אחותי עשתה שיחות לאינטרנט זהב וביום חמישי בא לציון גואל,ומה היתה הבעיה ההגדרות שלהם במחשב לא היו נכונות.העיקר התעקשו שהמחשב לא בסדר.

למעלה