חזרתי

חזרתי

הייתי איפה שהייתי והנה שבתי ובגדול אני שמח לראות שכולם חיים למרות שרבים אחרים פלשתינים וישראלים כבר לא בין החיים יהי זכרם ברוך נ.ב: לגבי בית ראש הממשלה ברח עזה בירושלים - לדעתי צריך לתת אותו לידישסיט,עצם הנוכחות שלו שם תעזור הרבה למצב.

אלי פלס

New member
ברוך שובך איש...

בכל פעם שאתה מגיע והולך אתה משאיר אחריך שובל של מסתורין...

MAYA20

New member
הי חלוקינו היה קר בלעדך

המממ ... מענין מה זה אומר ... היה קר ?! שקל חדש אחד יוגרל בין אלה שהבינו מה אמרתי...

בתקווה לשקל החדש

כיוון שהרבה בנות ובנים חוסים בצל חלוק בצאתם מהמקלחת למען לא יהיה להם קר,העדר חלוק מגדיל את תחושת הקור ב.חלוק הבית הוא ניק שהעומד מאחוריו נותן תחושת חום גדולה לשאר הניקים השוכנים בקרבתו,העדר הניק חלוק בית מגדיל את תחושת הקרירות. לפי פירוש א - הקור שהשתמשה בו מאיה הוא ממש קור לפי פירוש ב - הקור הוא השאלה וכוונתו לקרירות והוא מתייחס לצד הרגשי מקווה שזכיתי בשקל החדש

חלוק, נעים מאוד

אני מניחה שהאחרים כבר מכירים את הסיפור מאחורי השם שלך. האסוציאציה שלי לוקחת אותי לשנה בה גרתי בירושלים ובבוקר כשהייתי יורדת למכולת הייתי רואה נשים לובשות חלוקים ושאלתי את עצמי, האם הן באמת מסתכלות במראה לפני שהן יוצאות מהבית, כי נראה היה לי שאם הן היו מעיפות אפילו מבט חטוף הן היו מבינות שאפילו בבית לא יאה ללבוש חלוק כזה, קל וחומר ברשות הרבים. אבל הן נראו נינוחות בשלהן. אז החלטתי לשמור את דעתי לעצמי. אחרי הכל מי אני שאלמד אותם הלכות אסתטיקה ואופנה?

למעלה