חזרתי...

חזרתי...

לא הייתי בפורום כי הייתה כאן התנהגות דוחה. אני מקווה שזה נפסק. ועכשיו שהפיג'מות התחילו אז אני מקווה לעדכונים. אז אני מקווה שהמצב לא יחזור להיות כמו שהיה ושלא תקללו או תתפרצו על כל מי שלא משרשר נכון. כי כולנו בני אדם. כולנו שווים. אז חיו ותנו לחיות ולהנות מהפורום בצורה הטובה ביותר.

למה חוצפנית?

הרי את רואה שזה נשאר ככה. עובדה שהגבת לה בצורה כזאת

דנה 74

New member
חחח ברוכה השבה

תראי אנחנו לא נכפה עליך עם להשאר או לא, עם לא בראש שלך מסיבות משלך סבבה. בסך הכול הפסד שלך... בל מקווה שתשארי

סטרומבה

New member
../images/Emo107.gif נצל"ש פריקת זעם ../images/Emo108.gif

פעם ראשונה ואני כאן אנלא יודע מה עושים ולאיזו מצלמה פעם ראשונה ואני קטן אני על הפנים כמו לא יודע זאת רק ההתחלה זו אותה מנגינה נחזור אולי לעוד עונה בעוד שנה ווי וי באק אנא בחיבק נוסטלגיה
אלונה המבוגרי ישן דירה ישנה אחד הפרקים האהובים עליי בינהם גם השיר הזה

Jen74

New member
ברוכה השווה ../images/Emo8.gif

תביני, יש כאן המון גולשים וגולשות. חלקם פעילים קבוע וחלקם מדי פעם ויש גם כאלה שרק קוראים. פה ושם יש כאלה שחוטפים את הג'ננה ומשתגעים קצת בפורום וגם טרולים שעוברים בסביבה ומחליטים להשמיע קול. אם נתעלם מכל המציקים למיניהם, אבל כולנו, אז יהיה להם משעמם והם ילכו. אם זה חבר/ת פורום קבוע שפתאום חוטף ת'שיגעון, ויש פה כמה כאלה
אז אפשר להרגיע אותם במסרים ולא על גבי הפורום. לא מוצא חן בעיניכם הודעה כל שהיא או אתם לא סובלים איזה גולש/ת מכאן - אל תקראו את ההודעות של אותו גולש ואל תגיבו לו. אם כל אחד כאן ינהג בבגרות ובאיפוק יהיה לנו יופי של פורום. ואני כאן בשביל לדאוג שהכל יהיה יופי טופי (איח, לא מאמינה שכתבתי את זה)
שבת בבוקר - תנו לי לנוח בשקט
ושיהיה לכם יום נפלא

למעלה