חזרתי

מיר27

New member
חזרתי

היי לכולם הייתי בהפסקה מן הפורום כיוון שילדתי... והיום אני בבית בחופשת לידה ויכולה להתפנות לפורום. חשבתי שיחסיי עם אמי ישתפרו לאחר הלידה וחשוב לציין שזו הבת השנייה שלי וחשבתי שתעזור לי או לפחות תקל עליי נפשית אבל כלום!!! להפך היא רק מקשה עליי עם הדרישות שלה והילדותיות שלה וממש ממש נמאס לי ולא יודעת מה לעשות.

m i t a l y

New member
../images/Emo49.gif מיר יקרה ../images/Emo95.gif

אם אמך מפריעה לך, אל תתני לה את העונג הזה. התרכזי בעצמך, במשפחתך וב-
המקסים שלך. זה ההכי חשוב לדעתי כרגע. במקרים כאלה, כשדהיחסים ביני לבין אמי מתוחים ולא נעימים, אני פשוט מבקשת ממנה באסרטיביות שלא תתקשר אלי ולא תבוא אלי, עד שהיא "תתאפס". פשוט לא? לא! אבל במרגעים כאלה זה מה שצריך. שיהיה לך שוב המון
ממני

mich78

New member
../images/Emo49.gif

לגבי ציפיות - הן לרוב מובילות לאכזבות (אצלי בעל אופן
) היום אני לא זוכה ליחס שונה שאני נשואה מהיחס שהייתי בתור רווקה, ואני מאמינה שהיחס לא ישתנה אם וכאשר אהיה אם לילדים... לדעתי תנמיכי ציפיות, וסמכי על עצמך אם היא תציע ותעזור - אחלה... ואם לא ... אז לפחות את לא תתאכזבי .. המון מזל טוב ונחת מה

מיר27

New member
צריכה עצה

אני ממש לא יודעת מה לעשות... בעוד כשבועיים אנחנו עורכים מסיבת בריתה לבת שלי ואימא שלי ברגע של כעס אמרה שהיא לא רוצה להזמין אף אחד (חשוב להדגיש שהמשפחה הצד שלי היא קטנה מאוד והם הוזמנו אבל אמרה את זה בנוגע לחברותיה ולעבודה) ואני אמרתי לה פעמיים שתכין לי רשימה ואמרה לי שוב שאין לה את מי להזמין!!! אני החלטתי שלא אתחנן בפניה למרות שאני יודעת שהיא כן רוצה להזמין אותם!! החלטתי שמספעק לי עם המשחקים הילדותיים בגלל מריבה מטופשת שקרתה בגללה בלבד והיא מודה בזה היא צריכה לעשות לי אירוע שחור!!!!!!!!!!!!!! מה אתם חושבים מה לעשות? בעלי תומך בי ואומר לא להתחנן. מה אתם אומרים?

מיר, החברות של אמך הן חברות שלה

והיא צריכה להזמין אותם. אם היא לא רוצה - זו בעיה שלה ומצד שני את צריכה לכבד את החלטתה לא להזמין אותן. אמך נשמעת לי "קצת מופרעת" (ואולי הרבה) אם היא מודה שהיא צריכה לעשות לך אירוע שחור. אני, באופיי, מזמן לא הייתי מתייחסת אליה בכלל. הורה שלא מכבד את ילדיו לא ראוי לכבוד מהם. זו דעתי. את אפשרת לה להזמין את מי שהיא רוצה, לא רוצה - היא תשא בתוצאות, מצד חברותיה. עשי מה שבעלך אומר.

ערפה

New member
הזמנות - מי צריך??

אני יכולה רק לדבר מתוך ניסיון אישי ואת כמובן תקבלי או תדחי את הנאמר. עשי רגע חושבים למה בעצם יש להזמין את החברות של ההורים לאירוע שלך?? אני שכבר מוזמנת שנים אחדות לאירועי הנכדים של חברותי כבר מעסתי בזה מאד מאד, האמת שתודה לאל יש לי חברות רבות (הכל יחסי) ולכל אחת יש בין 3-15 נכדים וזה פשוט עול, למה אני חייבת ללכת פעמיים בשבוע לאירוע ולהכנס להוצ' במהלך חודש של סכומי עתק (כאלף שח' בחודש) אנחנו חיתנו לאחרונה בת הם זוג שכבר ידעו מה הם רוצים ארגנו תיכננו וקבעו את היקף החתונה, שאלו כמה אורחים יש לנו אמרנו המשפחה, מאחר ולא יכולתי להזמין חלק מהחברים כן וחלק לא, ואילו הם לא רצו חתונה של מאות אנשים , כך שבאמת מצידנו הייתה משפחה מצומצמת בלבד, וארבע זוגות של חברים מאד מאד קרובים.החתונה הייתה מצומצמת - כרצונם, ובכלל לא פחות שמחה מהקודמים של הילדים הגדולים יותר שבהם השתתפו בכל אחד כ-700 איש. אז אישה חביבה נסי לקחת בקלות, את עושה טובה לכל החברות של אמא אם הן לא תאלצנה להופיע באירוע, כי זה לא האירוע היחיד שהן מוזמנות והאמיני לי שזה תיק!! ולמה את בכלל לוקחת ללב אין לך מספיק חברות להזמין? ומי אמר שאירוע גדול הוא המרשים?? ככל שיהיה מצומצם יותר כך יהיה משמעותי יותר עבור המשתתפים. מכל מקום מזל טוב והרבה אושר.

ערפה את מאוד צודקת גמני מרגישה כמוך

כשמזמינים אותי ל"אירועי נכדים", אני בהחלט מוחלט על הכבוד, ולא כועסת כשלא מזמינים אותי. לא פעם אני דוחה את ההזמנה בתירוץ שיש לי ארוע אחר שכבר הוזמנתי אליו או מוצאת תירוץ מתאים אחר. לא מרגישה קירבה לנכדים של חברותי, מסתפקת בשלי ובשל המשפחה הקרובה. לחתונות של ילדי אני מזמינה רק משפחה ושלושה זוגות חברים שהם "כמו משפחה", לא יותר, אני יודעת שיש הרבה חושבים כמוך וכמוני.

ראשית תבקשי מאמך סליחה על המריבה.

אחרי זה תבקשי ממנה את הרשימה של המוזמנים שלה. אם היא תתרצה אז השלמתן אבל אם היא לא תרצה לתת רשימה, אז כנראה היא באמת לא רוצה להזמין אף אחת מהחברות שלה. אין מה לעשות אלא לקבל את זה. אם יש לך מעט מוזמנים אז אולי תכיני משהו בבית או באיזו מסעדה.

pf26

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

מישהו אמר לי ש"ציפיות זה לכריות", אבל זה לא עוזר ואנחנו בכל זאת מצפים ומקוים. יש לך שתי בנות ואת עכשיו ילדה גדולה שמחליטה על מעשיה, ממש בדיוק כמו שאמא שלך היא בן אדם מבוגר שאחראי על מעשיו ותגובותיו. הצעת לה להזמין את חברותיה וזה יותר ממתחשב מצדך. היא בחרה לסרב. אל תתחנני ואל תתני לה להפעיל עליך לחצים. היא אחראית על הבחירות שלה! שוב - מזל טוב והרבה הנאה במסיבה לקטנטונת.

למעלה