חזרתי

RoieL

New member
חזרתי

שלושה ימים לא היה לי מחשב וכבר ירדתי 15 מקומות?
אוףף הייתי יכול להיות במצעד
מישהו יכול לסכם איזה עוד דברים מעצבנים נוספו למשחק בימים האחרונים?

RoieL

New member
זה לא ממש נחמד

כשהיית מקום שלישי ויש לי 3 דיסקים ממתינים, עכשיו יקח לי 9 ימים להוציא אותם??!

RoieL

New member
אז הנה הצעה

אולי תבטלו ואז על כל דיסק נוסף בשלושה ימים יתארך התהליך או שיעלה יותר כסף או שימים יתאגרו?

DoronPr

New member
זה סתם יסבך.

נכון, המשחק מאוד מסוכן למי שנמצא בחופשה, או בכלל לא מול מחשב. אבל זה משחק און ליין- ודברים משתנים כאן. הארכת זמן אלבום כל כמה זמן, תגרע מאוד מאפקט הריאלסטיות במשחק. אולי ניתן להוציא אלבום בשני חלקים- שהרווח יהיה קטן יותר משני אלבומים, אבל יהיה מאגניב לעשות ככה.

RoieL

New member
גם נכון

אבל האגירה דיי טובה, כי לדעתי אי אפשר להאשים בנאדם (אהמ) בגלל שהלך לו הספק כוח [פרטים במה"ת]

DoronPr

New member
כמו שכבר אמרתי,

המשחק הוא משחק רשת. ברור שזה לא פר שמישהו יכול לשחק כמה שהוא רוצה, ולמישהו עכשיו נהרס משהו. אבל במשחקי רשת, אגירה אולי היא פתרון טוב- אבל היא לדעתי, תיצור עומס מסוים- אני חושב שהם צריכים לקחת את השלושה ימים ולשנות קצת, שיהיו ארועים שנגיד ''חברת תקליטים שדשלגשללש מעוניינת בלהקה שלך, הם נותנים לך להוציא אלבום בחינם''! כי אם הם שמים לכולם 3 ימים, והכול- נוצר מצב- שגם מי שכבר גדול מתפתח וגם מי שקטן. צריך גם קצת מזל, אין מה לעשות. בכל מקרה, אולי תפרט לגבי הרעיון שלך- ותציע אותו כאן בפורום, אני חושב שאם יראו תמיכה בו- אולי אפילו תראה אותו במשחק.

DoronPr

New member
אכן כן.

נגמרו החגיגות. רוצה להוציא אלבומיםP:? תוציא. בהפרש של שלושה ימים. היית צריך להביא מחליף לניהול הלהקה:)

DoronPr

New member
אתה ליד נתניה!!!!!1111

וטוב, וגם ליד M הדרך, אז בכלל אתה יכול לקפוץ לבית הפנקיק.

RoieL

New member
מה זה קשור:O

[למרות שבקניון שמול אם הדרך יש 3 רשתות אלחוטיות חינמיות מגניבות] [מה זה קשור:O]

למעלה