חזרתי..

חזרתי..

אממ לא נראה לי שהיה כול כך קשה בלעדיי או שהרגשתן בחסרוני.. אבל חזרתי מטיול שנתי של שלושה ימים יותר נכון יומיים וחצי כי היום זה היום השלישי זה היום אבל היינו עייפים והחזירו אותנו הביתה אחרי מסלול קצר.. היתקלחתי היתלבשתי אוחח אני מרגישה יותר טוב אממ אם אני אתחיל לספר חוויות ממנה שהיה שם זה אל יגמר ותאמינו לי? זה ל-א יגמר! היה פשוט כ-י-ף אז בואו אני אגיד לכם כמה דברים.. נמנמ.. זה בטבע ברור באוהלים יש כול הזמן מסלולי מים(וברור שעשיתי את המסלולים ונראתי אחרי זה כמו סמרטוט מלא במים עם כול הבגדים) ואי כמה יש ללכת הלכנו קילומטרים!בהתחלה היתיעשתי לא יכלתי יותר ללכת אבל שרדתי ואי ואחרי זה היה משוו מטורףף במקלחות הכול בלחץץ באלגןן רעשש! הקטע של המקלחות היה ממש נורא אבל היתגברנו:] ושלא נדבר בשתי הלילות שהיינו באוהלים איזה רעש ובנים באים אלינו כול הזמן וצחוקים.. באלגנים.. ומה לא.. ובאוהלים היה הכיי כיף שיש:] כול הבנת דיברנו צחקנו וקיצר היה הרבה באלגנים.. אחרי זה בלילה ההינו כול הבנים הבנות מוסיקה כול השיכבה היה סבבה..רקדנו שרנו..היה די ג'י לא משו אפשר יוותר טוב זאה פעם ראשונה לי שאוהל לדבר שאני לא רגילה בכלל הייתץי באכסניה אבל אוהל? אף פעם וזה אוהללל ענקק עם כול הבנות של השיכבה האוכל? היה בסדר ועכשיו שחזרתי הביתה זה נראה מזה שונה כאילו חייתי בעצם באוהל שלושה ימים בלי מחשב טלויזיה מיטה נוחה(שלא נדבר שנתפס לי כולל הגב מהשק שינה כן) עכשיו שאני בבית אוחח איזה הקלה.. אממ זהוו היתי עם האמ פי כמובן איך אפשר בלעדיו בכלל? וווווו...עכשיו באמת דבר אחרון.. חח אני? צ-ר-ו-ד-ה! איזה כיףף יאו כול הטיול רציתי שיהיה לי קול צרוד וצרחתי המון חיחי:] מזאתת החפירה הזאת?! אימלה.. חיחי סורי

אורטלוששששששששששששששששששששששששששששש

התגעגעתיי יפה שלייי
ואני כן הרגשתי בחסרונך
כפרעלייךךך שניה אני יקרא את החפירה שרשמתתת
אוהבת אותךך |נשיקיה|

קראתייי ../images/Emo9.gif

שמחה שנהנת אהובתיייי :] ואואהה אוהליםםם??? איזה כיףףףףףףףףף אותנו תמיד לוקחים לאכסניותת \=

אורטלו'שש כנסיי כפרעע

כמה שהיית חסרה תודה לאל שחזרת יאפה שליי [! בלעדייך [?!?] אני לא קיימת .. פוו עוד שנייה היתאבדתיי.. יש יש יש יש יש אורטלל חזרהה יפיפהה חולהה עליךך מואהה ענקיתת מתה עלייךך שרופהה עלייךך מטורפת עלייך מוטרפתת עלייךך מאושפזתת עלייךך בריאה עלייך חפרתי לעע [#?!?#] טוב צודקת באמת שלא.. אני רק אומרת מה אני מרגישהה קיצרר כמעט ניחנקתי טוב שחזרת הצלת חיים של בן אדם .. תזכי למצוות !!! אוהבתת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אורטלל אישתי יאוו כמה התגעגעתייי

יפה שלייייייייייייייי יאוו אני מזה שמחה שנהנת מי אוהב אותך יותר ממני???הא? אפחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

ברור כאילו.. מה אוהבת אותך יותר ממנ

י?! אז זהו שאףף אחדד מתההה עליךךך יפהההה שליייייייייייי

אהובתיייייייייייייייייייייייייייייי

יאוו מה שהיה' אצלך היה' ככה גם אצלי אבל ישנו בלי אוהליםם.. ובמקלחות איזה ילדה אחת התלבשה בשירותים והתפוצצה האסלה ועפה לה על הרגל.. ניפתח לה כל הרגלל ושעה עד שבא מישהו שיטפל בהה אמאא זה היה' כזה מפחידדדדדד.. חוץ מ'זה היה מצחיק משו' לפאנים חח שמחה שנהנת חיי' אוהבת אותך הכי שבעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אורטליייייייייייייייייייייייייייייי

נשמהה שליי...שמחה שחזרתת
ושמחה שנהנת
יש תמונות?

יאווו אורטליי אהובתי... שמחה שנהנית

אממי
אם חזרת צרודה סימן שנהנת... ככה זה אצלי
חחחחחחח תעלי תמונות

למעלה