חזרתי!!!!!!!!!

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

MoRaN SaShA

New member
סורי - לא סליחה.. זה יותר כמו

שאומרים סוריה רק ה-ר נשמעת אחרת. וכן- קיים שם כזה, שתדעי לך.

gal love sims

New member
ממ...

1.זה sury 2.מה שמצחיק זה שהם אמרו שsury זה נסיכה בעברית עתיקה...:\

chen010189

New member
אנשים תראו איזה חתיך קובי!!!!!!!!!!

ny22

New member
מנהל
דבר ראשון - ../images/Emo51.gif לכל

בהנימחכגהב 1/'שד\ז

ny22

New member
מנהל
דבר ראשון - ../images/Emo51.gif לכל המתעניינים

היה ענק! אין כמו המדבר! אלו היו 3 ימים של התנתקות מהשגרה. המדבר בשבילי מסמל המון, אחד מהדברים הוא חופש. ובאמת שהסתכלתי בנוף הפתוח הרגשתי חופשי במובן מסוים. אני כ"כ אוהב את המדבר! מה גם שעברנו כמהנ שיטפונות בדרך עם הגיפ של אבא שלי, מה שמאוד הוסיףפ לחוויה (אני אביא תמונות, אבל הביה שאני לא אוכל להעלות אותן מהמחשב שלי כי אני לא יכול להגיב אלא בדרך של תגובה מהירה). בייחוד היום, שנסענו ב"דרך השלום" או "דרך החווארים", היה כ"כ מדהים! (טוב, פה תצטרכו לחכות לתמונות....כי קשה לתאר את זה למי שעוד לא ראה {כמו לנסות להסביר לעיוור מה זה "כחול"}. מה שמאוד הצחיק אותי זה שבחצבה אתה כמעט לא רואה תושבים מקומיים, אלא רק פועלים תיאלנדים שקוטפים בחממות. בנוסף בצימיריםפ שהיינו, היה בהם ג'קוזי, ואין כמו לעשות ג'קוזי במדבר... (אפילו שזה לא נראה ככה, כלומר, שאנחנו במדבר). וכמובן, לא שכחתי אתכם! חשבתי כל הזמן מה קורה פה בפורום, אבל לא ממש יכולתי להכנס, וגם לפי דעתי זה היה קצת הורס, כי אחרי הכל אחת המטרות של הטילו בשבילי היו לצאת קצת מהשגרה (אבל אל תדאגו יקירי, אתם אף פעם לא הרסתם לי כלום - רק שימחתם אותי). אבל תאמינו לי ואני אומר את זה שוב, אין כמו המדבר! נראה לי שזה הנוף שאני הכי אוהב. אם אזכר בעוד חוויות - אספר!
אתכם, נתאי.

Rioter

New member
נשמע מדהים :)

שמחה שנהנת. מחכה לתמונות! ד"א, בנוגע לתמונות, אתה יכול לקבץ את התמונות שאתה מעוניין לעלות לקובץ ZIP או RAR, לעלות את הקובץ הזה לשרת (אני אביא לך אם תרצה), ולשים פה לינק להורדה.

shminia com

New member
אצלינו [אני וקרן]זה כבר רגיל

לראות מדבר כי איפה שאנחנו גרות [אתה יודע] זה בתוך מדבר ויש לנו מלא ואדיות. אבל בכל זאת שמחה שנהנת!

למעלה