חזרתי!

scoutlavie

New member
חזרתי!

שלום לכולם! נכון שנעלמתי להרבה זמן , אבל היו לי תירוצים- עברתי דירה, היו לי מבחני סוף סמסטר, סיימתי את התואר, ואפילו התחלתי התמחות! בכל אופן, אחרי שפרקתי ארגזים אני שוב פנויה לקשקש כאן.. ושאלה לי קטנה- איך זה שעולמות הוא בחולון לא בתל אביב- לא מדובר על הכנס הקבוע ביסנמטק? יום מוצלח לכולם

Gilliana

New member
ברוכה החוזרת ../images/Emo13.gif

ומזל טוב על סיום התואר ותחילת ההתמחות. אין לי מושג למה החליטו להעביר את "עולמות" לחולון - מה שכן הבנתי שמדובר במקום גדול יותר ועם גישה הרבה יותר נוחה, אולי זה העניין.

ברוכה החוזרת..

תגידי, איך זה לסיים תואר? יש למה לחכות? מזל טוב על ההתמחות ובהצלחה.. וגם אני תהיתי לגבי חולון.. זה לא קצת חור? (אמרה מי שגרה בקצה הארץ)

Bananaking

New member
........

למען האמת חוץ מהעובדה שזו "חולון" (בין אם זה טוב או רע, whatever), המקום עצמו בו יערך הכנס (מדיטק) הוא ברמה לא רעה לפי איך שנראה לי (מההתרשמות שלי מנסיעה ליד המקום) ודי מרכזי בחולון, וחדש למדי......

pusher

New member
כן ראיתם??.../images/Emo7.gif

זה לא הוגןןןןןןןןןןן

Gilliana

New member
חולון חור???

בדיוק ההיפך - הרבה יותר נגיש, יש חניה בשפע והמדיטק נמצא ממש בכניסה לחולון כך שאין שום בעיה למצוא. הרבה יותר מכובד ויעיל מאשר בסינמטק. אני מברכת על הבחירה!

scoutlavie

New member
כן אבל זה פחות נגיש

לתל אביב יש אוטובוס ישיר מרוב המקומות, ומחולון- ממש אין לי מושג... בכל מקרה, זה אכן נחמד לסיים את התואר, אבל קצת עצוב להיפרד מכולם. נשאר לי למעשה סמינריון אחד, אבל יש לי עוד זמןלהגיש. למשה כבר התחלתי טרום התמחות לפני חצי שנה, כך שאין ממש הבדל בין זה להתמחות, אבל נחמד שאפשר לספור אחורה את הימים, וחוץ מזה, שפתאום אני מרגישה גדולה כזאת..

Gilliana

New member
גם לחולון אין שום בעיה

ומקסימום לוקחים אוטבוס מת"א אם באמת מגיעים ממקום שאין תחבורה ישירה לחולון - זה לא סיפור בכלל. והיתרון הגדול בחולון הוא חניה משום שבת"א זה סיוט שאין כדוגמתו, בפרט באיזור של הסינמטק ששם כל שעת חניה עולה 15 שקלים. ושוב, שיהיה במזל טוב!

למעלה