חזרתי!!!

ד י ק ו ש

New member
חזרתי!!!

הייי לכולם!! רציתי לבקש סליחה שלא הייתי פה פולללל זמן הטיו להשנתי ואלפי מתכונות והיום הייתה לי בגרות במתמטיקה שלא הייתה משו משווו אז המצב רוח שלי גם לא ממש זוהר... !! בכל זאת אנימצטערת שלא הייתי פה אבל אני יודעת שחנוש ניהלה הכל כמו שצריך... (חולה עלייך ) .. !!! מקווה שתבינו שעוברת עליי תקופה מאוד מאוד לחוצה בלימודים ואני מאוד משקיעה... אני אשתדל להיכנס כמה שיותר ולמצוא את הזמן ולעדכן ואפילו לדבר עם אייל כדי לארגן כמה דברים נחמדים עם מאיה... !! בנוסף נושא המומחים שהבטחתי יבוא בקרוב.. !!! בסוף השבוע אני אשב על זה ואני אתחיל לתת רשימה למועמדים למומחים!! ;) בהצלחה לכולם!! מקווה שתבינו אותי :)!! בכל זאת אני אנסה להתעדכן ולעדכן בו זמנית!! אוהבת המון!!! דיקלה

דיקו'ש אי לאב יוו..

אל תדאגי, אנחנו מבינים אותך.. וזה בסדר.. ואיזה כיף שתדברי עם אייל
אוהבת אותך
מאי

דיקווש שלי../images/Emo9.gif כנסי בוובית../images/Emo13.gif

נשמתי אני מבינה אותך לגמריי
גם אצלי לחץ אדיר של לימודים בקושי יש לי זמן להיות על המחשב.. מודה
גם אני הזנחתי וסורי פורום יקר שלי אני צריכה להשקיע ללימודים עכשיו לקראת תיכון
חח אוהבת אותכם תמיד ודיקוש נייס מצדרך לדבר עם אייל..הלוואי ובאמת יהיה משהו עם מאיוש! חח היא חסרה לי כ"כ

דיקוששש ../images/Emo24.gif

מבינים אותך לגמריי..אין לך על מה להצטער
גם אני לא מגיבה כמו פעם בגלל לחץ מטורף של הלימודים חח אז עכשיו קצת נחת ויהיה סבבה :) והלוואי שיהיו עוד דברים עם מאיה..יהיה נייס ;)

sivan1207

New member
יופיי דיקוש יופי חחחחחחח ../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif

חחחחח ילדה עסוקה... תלמדי תלמדי גם בשבילי אם בא לך חחחח
אוהבת

אחרי שנים של העבודה סופ-סוף

חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!! דיקוש שלי שמחה שחזרת!!!!!!!!!!!! לאב יו אולללל

sapiroooosh

New member
:)

שמחה שחזרת... חיחיחי היום יש לי בגרות ראשונה!!! אמאל'ה... אבל חפיף... יהיה בסדר... מקווה שתחזרי לאן כמו פעם...

דיקלה כנסי רגע../images/Emo189.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

דיקלה,התגעגעתי אלייך
את מזהה אותי
זאת אני שיר

כי היא מפחדת שלא נזהה אותה

באמת שיר, כל פעם את חוזרת על אותו תקליט... כאילו מה חשבת, שאם לא תרשמי - זאת אני שיר, לא נזהה אותך?

אני תפקידי לנגב לך את הדמעות...

חחחחחחח מה נראית לך מגב!? חח סתם סתם אל תבכי... רק אמרתי שאת לא צריכה כל הודעה לחזור על זה שקוראים לך שיר, ולשאול אם אנחנו מזהים אותך...כי זה ממש דבילי ( תסלחי לי....)

היי דיקושש

היי דיקוש קוראים לי ירדן והצטרפתי לפורום לא מזמן ואני ממש מבינה אותך אז שיהיה לך בהצלחה בלימודים!! וברוכה השבה מאמי

למעלה