חזרתי..

Beni Aroh

New member
חזרתי..

אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן.. החלטתי לחזור.. הזוחלים היו טיפה בעדיפות שניה בחצי שנה האחרונה וקצת מעבר לזה אולי.. אבל מעמד השווה.. ו.. חזרתי.. התגעגעתם אהה?

Beni Aroh

New member
הכרכנית..?

אחת כזאת.. לא שוטכחים.. עומדת היום כבר על ה1.40.. והלאופרד בתמונה הקודמת זה הרצל.. לכול הזוכרים.. כבר 21-22 ס"מ.. (מי שלא זוכר.. הכרכנית אצלי מ27 ס"מ והלאופרד מ5 ס"מ +-)

Beni Aroh

New member
ולמה הם היו בעדיפות שניה שאלתם..?

אני כבר לא הולך רגל.. הוצאתי רישיון.. וקניתי לי אופנוע.. שיפרתי שיניתי הוספתי קניתי.. ובגלל זה חוץ מאוכל הזוחלים לא זכו להרבה יותר..

Beni Aroh

New member
לא הורג..

להגיב לא הרג עד עכשיו עד היום.. (תלוי מה הוא הגיב..)

קבל תגובה מפרגנת

אהבתי את הנישות מגבס (ההורים זורמים איתך,יפה.....) אני רואה כמה וכמה טרריומים וראיתי רק 2 זוחלים, מה עם השאר ?

Beni Aroh

New member
קבלו תשובות.. חח

1. השממית (הרצל) בן שנה +- 2. תודה.. ההורים לאזורמים איתי.. אלא עם הסדר.. הם רצו שבבית החדש הכול יהיה מאורגן יפה.. אז הם החליטו לבנות.. יש כמה טרריומים.. בעיקרון היום: למטה יש אקזוטיקה ריקה שהיה בה מתכדרת אחרי זה סוואנה ואחרי זה מילק.. שלחושת הזוחלים הוחלפו משום שלא נהנתי מהגידול של אף אחד מהם.. כול אחד סיבה אחרת. בקומה השניה יש את הכרכנית שלי שאני מגדל מגודל של 27 ס"מ.. ואותה בחיים אני לא ימכור (היא הייתה חולה.. והשקעתי בטיפול שהיה בו 90 אחוז מותת מחיר של זוג כרכנים..) העיקר עבר בשלום.. יפיפיה שלי.. ומעל זה יש את הלאופרד לידו יש טרריום קטן עם מקורזלת.. שאצלי מגודל של ראש סיכה היום כבר 10-13 ס"מ. ולמעלה יש אקזוטיקה ריקה.. שהיה בה נחש של חבר שההורים לא הסכימו לגדל.. כרכן סנוא.. אז בשביל להכניס את החבר'ה לעסק הם קונים זוחלים ומגדלים אותם אצלי.. עד שמותר להם לקחת אותם.. אני די מתעניין עכשיו להביא משו מיוחד כזה לאקזוטיקה מטר.. יש הצעות.. דברו..:)

למעלה