חזרתי!!

sok777

New member
חזרתי!!

חזרתי מאפריקה.. היה מעולה.. ראינו מלא חיות! התגעגעתי!! שמעתי אואזיס! ושרתי כל הזמן ואנשים מארה"ב שראיתי הסתכלו עליי "אהה איך הוא מכיר את אואזיס!!" חחחח היה ממש כיף! סער

L i l A L o

New member
חח משוגע.

מה אתה שר אואזיס באפריקה? אתה לא מפחד שיבוא איזה אפריקאי מוזר ומשוגע עם הרבה עגילים מוזרים ויביא בך מכות על כך שאתה מחלל לו את המדינה ע"י זריעת שם הרע בכל רחבי הארץ~!?? \ אהה מה אתה עושה? טוב דיי. אני מדברת שטויות יותר מידי חעחע ברוך השב וכאלה.

sok777

New member
חחח תאמיני לי.. אני לבן אז מותר לי

לעשות הכל. לבנים שם זה כמו מלכים. תודה רבה:)

L i l A L o

New member
יוו איזה אפליות.

אפריקה זה כמו מדינות עולם שלישי. טוב, זה לא כמו. וואי יש שם גזענות. וואי איזה מצחיק. תמיד דופקים את השחורים. אבל מה, זה אמור להיות בכלל ההפך. כי אמורים לדפוק את הלבנים בפאריקה כי הם המיעוט!! העולם משתגע.

ALiCiA SpInNeT

New member
~

באפריקה הפסיקו לדפוק את השחורים כי ראו שהם מתרבים. (זה הזמן הנכון למשפט, כן?)

sok777

New member
חחח לא נכון..../images/Emo3.gif

את יודעת כמה עשירה את נחשבת יחסית אליהם? בערך כמו היחס שלך אל ביל גייטס... אולי לא כ"כ אבל משהו בסגנון..

ALiCiA SpInNeT

New member
ילד פלא הופ

ברוך שובך הבייתה!
מה הבאת לנו?

sok777

New member
תודה!

דבר ראשון
לכל אחד ואחת. דבר שני
אבל לא סתם
אלא
תוצרת אפריקה!! כן! האהאאאאאאאאאאאאא!!! :)

YOasis

New member
מגניב! ברוך שובך ../images/Emo3.gif

איזה חיות ראית? איזה שיר היה הכי כיף לשמוע? שים תמונות, אם בא לך

sok777

New member
ממ [מקווה שזה לא דאבל פוסט]

הכל כיף לשמוע:) ראיתי סכ"ה [כולל סוגי ציפורים ועופות] איזה 50 סוגים של חיות וביניהם [אני לא כותב ציפורים כמו נשר, בז ועוד מלא]:צ'יטה, לאופרד, אריה [זכר ונקבה], ימפאלה, תומפסון גאזל, גראנדה גאזל, צבי א"י, קרנף [כן האהא!! ובשמורה הזאתי שראיתי קרנף היא בערך בגודל של חצי מדינת ישראל ויש רק 4 קרנפים.. זה ממש אבל ממש נדיר לראות אותם!], פילים [המון..], ג'ירפות [המון..], זברות [המון..], גנו, באפלו, בבון, קוף כחול, קוף VELVET, קוף שחור-לבן [זן מיוחד], חזיר יבלות [פומבה!], טופי, אנטילופ, עוד סוג אחד שדומה לאנטילופ ועוד מלאאאאא שאנ'לר זוכר...היה [אני פרחה] מאאאאאאאאאאאאאאגניב. שמתי את התמונה הכי מגניבה:) ואגב, היא בלי זום זה היה 3 מטר ממנה מתוך ג'יפ.ולא, היא לא מסוכנת כ"כ.

orari

New member
איזה כיף לך..

איפה באפריקה? אני זוכר שהייתי בקניה כולם שם ידעו עיברית

למעלה