חזרתי

Dharmashetra

New member
חזרתי

ואני רואה שהיה לכם מאד קשה בלעדי. טוב, נו. שמתי לב שאין הודעת בשורות טובות השבוע, האם אפשר לקוות שסוף סוף נגמר המחזור? תגידו יש חדש בנוגע למ"ת (או ח"ה)? ומה אם Where Is My Cow? מישהו יודע מה הדבר הזה אמור להביע.

Athaclena

New member
אוי ,אני נורא עייפה.

וגם לא מכירה D&D מספיק, כי כמה שניות ישבתי וחשבתי - מה זה מ"ת?? וח"ה??? מה רוצים ממני
???? ונגמר המחזור - טוב, אתם לא רוצים לדעת. אבל המילה מחזור אצלי זה לרוב או בית ספר או חודשי. אני חייבת לישון... ואיפה הפרה שלי זה סיפור ילדים, מה רע? עוד לא ראיתי או קראתי אבל לא יודעת מה הבעיה שלך איתו. הרי ב-maurice יש קטעים מתוך ספר ילדים... למה לא לכתוב ספר ילדים שלם?

גררר

אנשים, תבינו! משחקי תפקידים זה תחום ענק! ע-נ-ק! יש בתוכו מיליוני שיטות משחק, ביניהן משחקים חיים, משחקים שולחניים, משחקי קוביות, שיטות חופשיות ועוד אלפי דברים. DND זאת רק שיטה אחת בתחום של משחקי הקוביות, זה לא כל עולם משחקי התפקידים!!! את לא צריכה להכיר DND בכלל. כי מה שנעשה פה, אם זה יצא לפועל בכלל, לא יהיה, ואני חוזר לא, לא ושוב פעם לא, לא יהיה DND
גררר

Athaclena

New member
אני עדיין עייפה

ולא שיחקתי אף פעם (חוזרת - אף פעם) בשום סוג של משחקי תפקידים, אז אסור לי להתבלבל?

limilu

New member
ששש...

למה לצעוק? אז היא לא יודעת שומדבר בקשר לD&D- אז מה? גם אני לא, ושיחקתי בזה במשך כמה שנים טובות [שנתיים ><].

ויימס

New member
זאת לא הבעיה שלו!

לא אכפת לו שהיא קוראת לזה DND! אכפת לו שהיא לא מבינה שמה שנעשה לא יהיה DND! ...רוני, מה הבעיה שלך?

מ א ג ר ט

New member
אני יודעת!

אולי די עם השטויות האלו? הפורום מדרדר לרמה שלו לפני שנה {אירוחים בשבת או ביום חול?}. אני, ובגטח עוד אנשים בפורום, מעולם לא שיחקת בדברים האלו. אפילו לא לשניה. ומכאן שאני ממש לא משינה על מה אתם מדברים. אני מבינה שיש איזשהו עיניים שגורם לרוני להעלב שאומרים DND. אז יש לי רעיון! נמציא משחק חדש, שיקראו לו גןחכהמיןםקחרחלמבה! יהיו לו חוקים מיוחדים שיקבעו בתחילת כל משחק, וזהו! אף אחד לא יעליב אף אחד! איזה פתרון גאוני! בואו נעשה את זה ודי!

מ א ג ר ט

New member
חוששני

שעברנו פה את סף השעמום... העיקר שההודעות בפורום הזה נקראות בצורה יסודית ומעמיקה.

Dharmashetra

New member
אין לי בעיה עם סיפורי ילדים

רק רציתי לדעת מה זה הספר הזה כי הוא לא מופיע בתור ספר ילדים ברשימת הספרים שלו.

למעלה