Skaat Girl
New member
חזרתי....
אז לכל מי שלא ידע לאן נעלמתי ולכל המודאגים אני בסדר...אני חיה וגם נושמת... אז מי ששאל את עצמו לאן נעלמתי אז היו לי 2 סיבות עיקריות... הראשונה היא שהתחלתי לעבוד מהבוקר עד אחרי הצהריים כל יום וכל יום חזרתי הרוגה מעייפות ולא ראיתי על העיניים אז בקושי היה לי כוח למחשב... והסיבה השנייה היא שאני עוברת/עברתי(תיקראו מה שנוח לכם)תקפוה מגעילה בחיים שלי
ולא זאת לא תקופה שחולפת כמו כל התקופות אלא תקפוה שתעבור רק עוד הרבה זמן...ובגלל שלא רציתי למשוך צומי יותר מידיי החלטתי לנתק קשר מהעולם ומהאנשים(כן כן גם מהאנשים אני אוהבת)... אבל בזכות שני אנשים שאני הכי אוהבת בעולם שזה כרמית ודרור(כן כן אני אוהבת אתכם)החלטתי לחזור למרות התקופה הזאת...אבל לא בשביל לקבל צומי אל תדאגו חחחחחחח אז הנה חזרתי לפורום מסתבר שבאמת הייתי חסרה... אז תודה לכל מי שדאג לי ועוד משהו קטן... דרור וכרמית אתם מדהימים ואני מתה עליכם
אז זהו...ומצטערת על המגילה מי שרוצה שייקרא( :
אז לכל מי שלא ידע לאן נעלמתי ולכל המודאגים אני בסדר...אני חיה וגם נושמת... אז מי ששאל את עצמו לאן נעלמתי אז היו לי 2 סיבות עיקריות... הראשונה היא שהתחלתי לעבוד מהבוקר עד אחרי הצהריים כל יום וכל יום חזרתי הרוגה מעייפות ולא ראיתי על העיניים אז בקושי היה לי כוח למחשב... והסיבה השנייה היא שאני עוברת/עברתי(תיקראו מה שנוח לכם)תקפוה מגעילה בחיים שלי