חזרתי!!!!

skaatushonet

New member
חזרתי!!!!

מה קורה כולם????????????? ממש התגעגעתי..... חזרתי היום ואני קצת עייפה אז מי שרוצה לראות איך עברה עלי החופשה המדהימה שלי תכנסו לקומונה..... מה שלומכים????מה חדש????עדכנו אותי!!!! מה שלום הראלי מושלם שלי?????? אוהפת מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא {ביום ראשון אני אכתוב כי עכשיו אני עייפה....} -אודליוש-

meitar 8

New member
אודליושששש

ברוכה השבהההההההה!! איזה כייף שאת פה סוף סוף!!!!!!!!!!

skaatushonet

New member
../images/Emo99.gif

מיתרושששששששששש התגעגעתייייייייייייייייייייייייי דרך אגב-אמרו לי שמארגנים מפגש עם הראלי {???} פרטייייייייים בבקשההההההההההה

meitar 8

New member
אמ.. לא בדיוק..

לי הגישה בקשה לתפוז.. כרגע הם לא מוכנים.. וגם להראל אין זמן בגלל המחזמר... דיברתי איתו בעצמי.. אבל הוא הבטיח לי שאחרי שהמחזמר ירד או לפחות יהיה פחות לחץ אז נארגן משהו.. כרגע לא מנסים עוד לעשות כלום.. כי זה יהיה סתם לשווא. כי הוא גם ככה לא יכול.. אבל כשיהיו פרטים נוספים אני מבטיחה שאני יעדכן אם אני ידע.. =] וגם אני התגעגעתי!!!! מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חח טוב.. נראה לי שהבנת.. =] חחח מואהה -אוהבת-

skaatit 1

New member
אודליה!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

איך היה, בובה? מה קורה? התגעגעתי.......
אני מזה שמחה שחזרת כבר...
דברי איתי במסן...
חולה עליך, מתוקהההה!!!!!!!

skaatit 1

New member
ו........................./images/Emo140.gif

אספתי לך כמה כתבות...כמה שזכרתי...חחח את לא מתארת לעצמך כמה התגעגעתי....

למעלה