חזרתי

• פותח הנושא Ricca
  • פורסם בתאריך

Ricca

New member
חזרתי

ואני לא בטוחה שעשיתי את הדבר הנכון. תאמינו לי, לתפוס טרמפים במזרח אירופה יותר קל מלהתמודד עם השטויות שרושמים בפורום. אבל אתם יודעים איך זה, התחילה תקופת מבחנים, ואני לריסה חלשה שכמוני לא מצליחה לכבות את המחשב, וככה יוצא שאני מטיילת בינייכם, בין פורום שמנות ויפות (הוציאו לוח שנה אלה), והחביב עלי nrg. צחוקים במזרח אירופה שתדעו לכם. להבדיל מכאן. גם כולן כוסיות שם. והבנים מכוערים. וחבר שלי החליט שהוא מתגעגע אלי וכל יומיים התקשר אלי. ואינגה אמרה לי "אמרתי לך לא להביא פלאפון!" ואני עניתי לה "אבל אני לא יכול להעביר את הנסיעות הארוכות האלה בלי לשחק סנייק!" אבל אז איבדתי את המטען. ונאלצתי לקרוא ספרים. בהתחלה קראתי את "כשניטשה בכה". שלא היה רע. אח"כ קראתי את הספר המעצבן של אלונה קימחי על הטיגריס. ואז קניתי ספר באנגלית. משהו אם viskoviz. פעם אחרונה אני קונה משהו שכתוב עליו minor classic. ואז חזרתי הבייתה. ואז היה לי המון זמן לחשוב. ואז החלטתי שחבר שלי בוגד בי, ושהוא היה מתקשר אלי פעם ביומיים רק כדי להקל על המצפון שלו. אז נסעתי אליו ברכבת בלי להודיע. הוא היה לבד. עשיתי חיפוש בחדר, ולא מצאתי כלום חשוד. אז הלכנו לראות טלויזיה ביחד. טוב. בריאות ואושר. אני רק רוצה לציין שאני לא מעריצה את קפת, ולא רוצה שהיא תעשה לי כבשה, כבשן או נעים בעורף. זאת קפת שמעריצה אותי.

קפת

New member
בטח שאת מעריצה אותי

אחרת בשביל מה חזרת? אני אחסוך ממך עצות שנוגעות להצלחת מערכות זוגיות. בעצם, אני לא אתאפק ואשחרר אחת: עדיף שתתמידי בקריאת "כשניטשה בכה". את קוראת את התרגום לקרואטית?

Ricca

New member
לשם שינוי החלטתי לקרוא תרגום

לעברית. בגדול זה ממש נגד הערכים שלי. אני מתעבת ספרות מתורגמת. הוא פשוט היה במבצע בסטימצקי כשביקרתי בארץ. ואני לא מעריצה אותך. אני מעריצה את דיסו. אבל הוא כבר חצי שנה משחק אותה קשה להשגה.

קפת

New member
ואני יודעת למה

אבל אני אגלה לך רק אם תודי שאת מעריצה אותי וסוגדת לי.

Ricca

New member
טוב, החלטתי

ת'אמת, דיסו די שבר לי את הלב, ככה נעלם לו בלי לומר מילה. לא נראה לי שמגיע לו שלמענו אני אודה בהערצה ובסגידה. בכלל, אני מעריצה רק את האחיות פיק, ביחד ולחוד. ואת בראד פיט. לא ייאמן איזה חתיך הוא. את קיילי מינו, למרות שהיא אוסטרלית. פעם גם הערצתי את אדם. היו לי מכתביות שלו. *איך נתת את ה"סוד" לרוני?! איך?!?* ולא, אני לא עובדת במכון. אני לא עובדת בכלל ת'אמת. איזה מאפיונר עשיר פה הציע לסדר לי עבודה. אולי אז אני אתחיל לעבוד במכון.. אה, ולאטיף. אל תנסה להשוות אותי לשבעים בתולות. זה כמו לנסות להשוות סלסלת עגבניות שרי לפסיפלורה. אגב!! זה נכון מה ששמעתי? שיש אגודה נגד הפסיפלורה שהפגינה מול מועצת הבננות? תאמינו לי צחוקים.

אהלן אהלן אהלן

איך ראיתי המודעה באחורה של עתון מעליב שיש ברזילאיות חדשות וגם לריסה חזרה אמרתי לעצמי 'וואלאק יא לאטיף יא חביבי אתה מוכרח ללכת ולהשיג אישור כניסה לשטחים הכבושים' ואחורי זה הלכתי והשגתי אישור כניסה לשטחים הכבושים.

קפת

New member
לאטיף, איזה חאטיף

מכל המטופלים בקליניקטקפת, הפסיכוזה שלך היא הכי מסקרנת ומאתגרת. בוא, חביבי, בוא שכב על הספה של קפת. ספר לי על הילדות שלך. לא, חמוד, לא צריך לחלוץ נעליים. זה לא מסגד פה.

יא קפת

אני וואלה שהייתי באמת רוצה מאוד לבוא ככה לקפה שחור כזה אסלי וגם לקבל איזה חתיכה של בשטידה שאת מכינה מקש ועלים שנשרו לך מהעץ וגם הייתי ככה מסבר לך על הילדות העשוקה שלי במחנה הכבוש שאנחנו היינו כבושים כמו מלפפונים שגם לא ראינו אותו באמת כבר הרבה הרבה זמן והוא בטח הלך לחבק מתנחלות ציוניות רעות רעות וגם הייתי מספר לך על האמא שלי שהשפיעה על כל החיים שלי ובגללה אני מטבח ככה שפם יפה ומוצדק וגם הייתי ממשיך ומגלה לך על האיש שבא בעם בזמן שהייתי ילד ששיחקנו בבארק של המחנה שאני תמיד הייתי החייל הציוני הבושע והחברים שלי היו השבאב והיו מבוצצים אותי מכות ואז בא האיש ושאל מי רוצה סוכריה ולקח אותי לצד למה רציתי סוכריה והוא גם שיחק איתי בשבאב ושב"כ והוא רצה להיות החוקר ג'ורג' וגם הראה לי איך הוא חוקר עם המקל שלו ואני זוכר איך השפתיים שלו רעדו וגם אחר כך ראיתי אותו בטלפזיון עם אשה יפה כמו מלאך שהיא בלונדינית וגם הייתי מסבר לך הרבה דברים אבל אני עכשיו בדילמה יעני אני לא יודע מה לעשות עם האישור כניסה לשטחים של האיוב הציוני. מה את אומרת יא קפת יא חאביבתי? אני אולי הולך למכון לעשות קבלת בנים ללריסה שחזרה ככה בתאום או שיותר עדיף אולי מבחינה מוצדקת והגיונית לארגן לי שבעים בתולות?

קפת

New member
תן כיף, לאטיף

נראה לך אני מכינה בשטידות לבד? קניתי, כמו כל פלצנית טובה, מהשמנה בשוק האוכל בקניון. ועכשיו, בחזרה לנושא המרתק: ילדותיך והעדפותיך המיניות. רציתי לשאול, כדי לקדם את הטיפול, מה בעצם מפריע לך גם וגם? לריסה, זה כמו שבעים בתולות, אבל יותר פחות מעצבן. או שלא. והיא רוסיה אסלית, לא כמו כל הפאקצות האלה מהתחנה המרכזית שצובעות לבלונד וקוראות לעצמן סווטלנה, אבל אין להן מסוגלות גנטית יען כי אבאמא שלהם עלו לפה על מרבד הקסמים. לצערי, אנחנו חייבים לסיים להיום, אבל אני חושבת שהשגנו פריצת דרך טיפולית. 60 דולר, בבקשה. ואל תנסה אפילו לתת לי מזוייפים, כמו בפעם הקודמת. אני לא הגרוזיני מלילינבלום, למרות הדמיון החיצוני.

אני רק רציתי להגיד לערבי המזדיין

הזה, שלא תהיה התנתקות, אתה שומע לא תהיה התנקות. עכשיו לך תעמוד בתור של המחסום.

יא יהושוע

שאתה כזה צודק וחכם והגיוני עם הזבלה הזה שאתה אומר שאני מזדיין ועל זה בדיוק אני ככה שואל ומדבר יעני מה יותר טוב - לריסה אחת במכון או שבעים בתולות בגן עדן?

תאמין לי לריסה היא אחת

מהמשובחות שבמזדיינות הרוסיות שהגיעו מאוקראינה בהתחלת שנות התשעים, אחר כך התחילו להגיע רק זבל ממולדובה, שקודם קיבלו מנדבושקס מהבדואים המגעילים בסיני והעבירו את זה הלאה [ע"ע יב"ז]. לא תהיה התנתקות אני אומר לך, לא תהיה התנתקות.

Ricca

New member
רוסייה. לא אוקראינה.

לנין גראד. סוף שנות השבעים. בבקשה לדייק בפרטים.

קפת

New member
יהושוקי!

חרא עליך, איך אתה מדבר? אצלנו לא אומרים ערבי, זה פוליטיקליטינקורקט, ומזדיין אפשר להגיד רק לפעמים ורק למי שקיבל היתר מיוחד ממני, ואתה לא. ולכן מעתה אמור: יליד ארץ פלשת מאותגר מינית. ולאטיף, שילך להזדיין. החלאה לא שילם לי על הטיפול.

אצלנו מזדיין זו לא קללה

זו יותר משאלת לב. מצטער על הערבי. הבני זונות המסריחים האלה מתרבים כמו תולעים בצואה של ילד ממחנה הפליטים באלטה ואין מי שיעצור אותם. לא תהיה התנתקות אני אומר לך, לא תהיה התנתקות!

קפת

New member
גם אצלנו מזדיין זה לא קללה

זה פרס על התנהגות טובה! מי פנוי באיזור זין?

למעלה