חזרתי....

חזרתי....

טוב אז אחרי לבטים רבים אם להיכנס או לא נכנסתי לפורום.. מאוד התביישתי בעצמי ופחדתי לקרוא את התגובות שלכם ולהפתעתי לא הייתי כל כך לא בסדר.. אולי אפילו הייתי בסדר.. פשוט חשבתי שפגעתי באותו מישהו שניסיתי לעזור לו.. ואיך יש לי את החוצפה לבכות על זה שלא התייחסו לדברי.. בכל אופן, תודה רבה גיל בן וסיוון!!!! ריגשתם אותי ממש! אולי אני אנסה לעזור שוב.. העיקר הכוונה לא? אני אוהבת אתכם.. יום טוב ותודה איב

אופס.....

אלפי סליחות לך דויד!!!!!!! תודה רבה לך אלפי תודות לך אל תכעס לא שמתי לב... תודה תודה תודה!

Kaya

New member
איבוש !!!

איפה נעלמת??? קבלי ממני גם חיבוק ענק
אף אחד לא נוטש את הפורום
(האמיני לי - זה מאאווודד מדבק העיניין...) אוהבת המון,
אני.

יש לי וידוי

אני יודע בדיוק מדוע לא שמת לב. ואני מבין אותך. אינך צריכה להתנצל. אני מרשה לך להתעלם ממני, אם כך את מרגישה באמת. אני מבין אותך. לפעמים קשה לי להפגין אהבה במכתבי, כמו שאני חש אצלכם, אבל אינני מתיאש ומנסה לעזור בכל זאת. אני לומד לקבל את עצמי כמו שאני. יתכן וחשת שמילותי אינם מכילים הרבה אהבה ואת צודקת. אני בסך הכל מנסה לעשות כמיטב יכולתי. אני רוצה לעזור, אני רוצה לתת, אבל קשה לי. קשה לי להסכים לקבל, מכם. קשה לי לקבל אהבה. אינני מסכים לקבל אהבה. אני מפחד מהאהבה, פחד מוות. וזאת בעיה. זאת בעיה קשה. ואני עובד על זה. אז תודה לך, ש"שכחת" אותי ונתת לי הזדמנות לשפוך את ליבי. ואני פונה אל כולם: בעצם זה שאינכם מגיבים למכתבי, אתם למעשה כן מגיבים. והתגובה שלכם היא "אין תגובה, דויד היקר, אנחנו אוהבים אותך, אבל כל עוד אינך מוכן לקבל, איננו יכולים להגיב...". אז תדעו שאני מבין אתכם, ואיב, אינך צריכה להתנצל.

לילה טוב ../images/Emo29.gif , אני הולך ל ../images/Emo1.gif

דרך אגב, רק רציתי להוסיף שחוסר תגובה עם כוונה אוהבת שווה עבורי פי מיליון ממילות אהבה ללא כוונה מאחור. חלומות נעימים לכולם (גם לך איב) ולילה טוב

איבוש חמודה, מה שאני הולך לעשות

עכשיו, זה פשוט את מה שאני מרגיש: אז קודם כל, קבלי חיבוק:
יופי, ועכשיו תקשיבי: את ח-מו-דהההה!!!! (אני חושב שסגנון הכתיבה שלי עכשיו מושפע מסגנון הכתיבה של דויד... איש יקר שכמוהו... נכון?! הוא תמיד כותב ככה: "יופי, עכשיו אתה מרגיש טוב?! קח חיבוק!! ואיך עכשיו?! הא?! יפה, אז..." וכן הלאה...) איפה היינו?! (כן, זה בהחלט סגנון הכתיבה של דויד, מעתיקן שכמוני) הא, כן, היינו בלעשות מה שאני מרגיש. אז איב, אני רוצה שתדעי שאת ממש ממש חמודה ושאת נורא עוזרת ומוסיפה בפורום ושכל מה שאת צריכה זה פשוט להמשיך להיות את!!! (גם ההערות האלה בסוגריים, מתאימות לדינמיקה הכתיבתית שלו. זה גם סוג ההומור שלו, בין היתר, אני חושב... אני אומר את זה לחיוב, כמובן, שלא תהיינה אי-הבנות!!!!) אז איב, מה שאני מנסה לומר בדרכי העילגת (זה ממש ציטוט מיומנה של ברידג´יט ג´ונס, אגב. יש שם קטע כזה. אני אומר את זה בתור מומחה שראה את הסרט כבר 3 פעמים), זה מאוד פשוט: אני אוהב אותך בדיוק כמו שאת! וכך גם - אני מעז לומר - כל שאר חברי/ות הפורום הזה. ואיב, אני לא אומר את זה סתם, אז אני אגיד את זה שוב, כי אני פשוט מרגיש ככה ורוצה שתדעי את זה והלוואי שהיית כאן לידי כדי להסתכל לי לתוך העיניים כשאני אומר לך את זה ולראות שאני מתכוון לזה ומרגיש את זה: אני אוהב א ו ת ך בדיוק כמו ש א ת, איב !!!! איבוש, קבלי ממני חיבוק ע-נ-ק
מהסוג הזה שמרגישים בו את כל האהבה שבחזה
ונמסים לתוכו
כי ככה בדיוק אני מרגיש כלפייך!!! איבוש, תנסי לזכור: תהיה פשוט מה שאת, כי את נפלאה!!!!! שלך באהבה, בן

לכולכם!!!!! ../images/Emo6.gif

אני אוהבת אתכם!!!! התעוררתי עכשיו מסיוט נוראי ואז כבר לא הצלחתי להירדם אז ניכנסתי לפה וזה פשוט עשה לי את הלילה אני כל כך אוהבת אתכם!! בן עשית לי כל כך טוב אתה מקסים!!! אין לי מילים לתאר לך א התרגשותי ואהבתי אליך! גם את קאיה, סיוון,דויד, גיל גיל!!!!!! אוף את מי שכחתי? אני ארגיש ממש לא טוב אם שכחתי מישהו סילחו לי אני ממש עייפה!!! אז מי ששכחתי אותו זה לא כי אני לא מעריכה אותך או מודה לך ואוהבת אותך פחות זה ממש רק מעייפות... אני הכי מאושרת בעולם ונראה לי שיש לי אומץ לחזור לישון עכשיו... אחרי סיוט ממש נוראי.. חלום צלול שהוא סיוט משהו נורא!!! לילה טוב ואני לא זוכרת כמה הייתי מאושרת ככה.. איב

גיל גיל

New member
ועכשיו, בזכותך, גם אני!!!

כל כך היה טוב לי לקרוא שכשהרגשת כל כך רע ובאת לכאן עשינו לך טוב... וואו! כמה שאנחנו אוהבים אותך בחזרה!

סיון b

New member
איב מתוקה,

לא הייתי כאן יום אחד ואני מרגישה כאילו לא הייתי מיליון שנה. איך שראיתי את ההודעה שלך הרגשתי צורך לענות! הראשונה! אז... האמת היא שלא נותר לי מה להוסיף לשאר ההודעות אליך, כי הם קלעו בדיוק למה שאני חושבת... איב, את נפלאה! אני לא ממש מכירה אותך, כי אני די חדשה, אבל מהזמן המועט הזה הספקתי לראות שיש לי כאן עסק עם בן אדם מקסים!!!! באמת!!! אז קחי לתשומת ליבך ושאף אחד אף פעם לא יגיד לך אחרת (גם את לא!, שומעת? לא מרשה לך!) אני אמרתי שאת נפלאה, וככה זה יהיה ! (ואוו, ממתי אני כ"כ אסרטיבית????). בכל אופן, תמשיכי להכנס לכאן, ותמשיכי לכתוב כי כולנו מעריכים וכולנו מודים על כל אחת מהתשובות... ואם נראה לך שלא, תגידי לי - אני אטפל בו (שיזהר ממני, אני גרה בנתניה..........). חחחחחח..... איב, מתוקה - שיהיה לך אחלה סופ"ש. קבלי המון חיבוקים ממני
אוהבת, סיון

למעלה